Samsung: testeaza smartphone-urile Galaxy timp de o luna cu doar 1 dolar daca ai iPhone

Samsung Galaxy S6 Edge+ testeaza gratuit 1 luna iPhoneThe ultimate test drive, aceasta este denumirea celei mai recente tentative Samsung de a atrage noi clienti, compania permitandu-le posesorilor de iPhone sa-i testeze cele mai noi 3 smartphone-uri Galaxy cu doar 1 dolar.

Programul este dedicat numai posesorilor de iPhone-uri care sunt dispusi sa incerce noile smartphone-uri Galaxy ale companiei Samsung, iar in schimbul unui dolar ei vor putea testa oricare dintre cele 3 smartphone-uri noi timp de o luna in care au timp sa se decida daca vor renunta la iPhone.

Programul the ultimate test drive este dedicat doar americanilor care vor trebui sa acceseze aceasta pagina folosind un iPhone pentru a se inscrie in program, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+ sau Samsung Galaxy Note 5 putand fi alese acum de catre ei.

Dupa alegerea terminalului si a operatorului pe care il folosesc, utilizatorii isi introduc cartea de credit in sistem pentru a plati pretul intreg al terminalului daca il tin dupa cele 30 de zile, in caz contrar ei platind numai 1 dolar daca il returneaza in timp util la operator.

Test Drive one of our latest Galaxy smartphones on your current carrier for 30 days with no obligation for just $1. After that, simply return it. Or, if the phone feels right for you, go ahead and upgrade. Choose the promotion you’d like to participate in, enter the required information and receive your reward!

Terminalele sunt livrate de catre compania Samsung impreuna cu o oferta de telefonie mobila, astfel ca utilizatorii ar trebui sa se poata bucura de tot ceea ce are de oferit dispozitivul pentru ei, deci vor putea face o alegere corecta in cele 30 de zile de testare.

In Romania campania nu este disponibila, insa cei de la Orange ruleaza un program similar prin Orange Smartphone tester in aceasta pagina, ei oferind spre testare gratuita terminalul Samsung Galaxy S6 Edge+ utilizatorilor interesati.

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca o sa gasesti pe cineva sa faca schimbul asta . iPhone 4 e un telefon mort , S4 ruleaza ultimul Android 5.1.1 si il va rula si pe urmatorul fara probleme .
    Nici iPhone 4, nici 4S si nici 5 nu se apropie de S4 – poate 5S .