Samsung Galaxy S6 Edge+ vs iPhone 6 Plus drop test (Video)

Samsung Galaxy S6 Edge+ iPhone 6 Plus drop testSamsung Galaxy S6 Edge+ si iPhone 6 Plus sunt comparate intr-un prim drop test, cele doua smartphone-uri luptandu-se pe piata in momentul de fata pentru a atrate agentia utilizatorilor din lumea intreaga interesati de un phablet.

Samsung Galaxy S6 Edge+ a fost prezentat saptamana trecuta de catre cei de la Samsung, iar desi deocamdata el nu poate fi cumparat cu livrare imediata de la vreun magazin de pe glob, iata ca vedem totusi cum a fost unul distrus intr-un simplu drop test.

Dupa cum probabil va imaginati deja, nici Samsung Galaxy S6 Edge+, nici iPhone 6 Plus n-au avut parte de o “experienta” prea buna dupa “intalnirea” cu asfaltul, insa smartphone-ul celor de la Apple a avut mai mult de “suferit” in urma loviturilor.

Ca sa fiu sincer, sunt uimit de faptul ca Samsung Galaxy S6 Edge+  inca functioneaza in urma testelor in timp ce iPhone 6 Plus a fost complet distrus, cu carcasa separata de ecran, terminalul trebuind inlocuit in totalitate, insa acelasi lucru este valabil in cazul Samsung Galaxy S6 Edge+.

Acestea fiind spuse, fie ca sunteti interesati de Samsung Galaxy S6 Edge+ sau iPhone 6 Plus, trebuie sa stiti ca ambele sunt la fel de fragile cand vine vorba de impactul cu asfaltul, astfel ca ambele trebuie protejate foarte atent.

Dupa toate acestea, va aduc in atentie si un drop test Samsung Galaxy Note 5 prezentat astazi.