iOS 4.2.1 a fost instalat pe Apple Watch (Video)

iOS 4.2.1 Apple WatchiOS 4.2.1 nu mai poate fi instalat decat pe un numar extrem de limitat de terminale iPhone in momentul de fata, dar astazi vedem un clip video in care el functioneaza pe un Apple Watch, realizarea fiind cu adevarat impresionanta.

Un emulator a fost utilizat pentru a rula iOS 4.2.1 pe ceasul inteligent al celor din Cupertino si probabil de aici vine lag-ul in actionarea diverselor functii, Apple Watch avand hardware similar cu cel al iPhone 4S, deci perfect capabil sa ruleze aceasta versiune a iOS fara probleme.

Ideea de a vedea interfata iOS 4.2.1 pentru iPhone pe un ecran atat de mic si manipularea elementelor sale pare foarte comica, insa hackerul care a reusit sa instaleze sistemul de operare pe ceas trebuie laudat pentru o realizare atat de importanta, greu de obtinut de multe persoane.

Nu stiu daca vom mai vedea vreodata o alta versiune a iOS instalata pe Apple Watch, insa poate ca un hardware mai puternic implementat de catre Apple va motiva si alti hackeri sa testeze versiuni mai noi ale sistemului de operare pe ceasul inteligent.