Selfie-urile facute de folosind doua iPhone-uri furate devin virale pe internet

selfie iPhone furat viralImaginile alaturate au aparut in conturile iCloud a doua terminale iPhone furate dintr-un oras american zilele trecute, detinatoarea lor uitandu-le impreuna cu rucsacul sau pe o banca, ele fiind furate cu buletinul, cativa bani, o camera si alte cateva obiecte aflate acolo.

Politia a recuperat rucsacul gol, insa cateva zile mai tarziu in Photostream-ul conturilor iCloud active pe acele terminale iPhone au aparut pozele de mai sus, ele reprezentand cativa copiii care si-au facut selfie-uri care cel mai probabil au ajuns pe conturile lor Facebook, dar si la televiziunile de stiri din SUA.

Nu se stie daca acesti copiii au furat telefoanele, sau parinti ori rude de-ale lor au facut-o, insa imaginea de mai sus a fost partajata de peste 100.000 de ori pe reteaua de socializare Facebook, deci copiii cu siguranta vor fi gasiti la un moment dat sau altul de autoritati.

Femeia ai caror terminale iPhone au fost furate vrea ca persoanele care au deposedat-o de dispozitive sa raspunda in fata legii si acest lucru este normal, fie ca vorbim despre copiii sau adulti, cineva va trebui sa dea socoteala pentru infractiunea de furt comisa zilele trecute.

Acestea fiind spuse, iata de ce este utila folosirea iCloud Photostream, el putandu-va ajusa sa recuperati eventualele poze pe care un hot nestiutor le-ar putea face dupa ce va fura terminalul iPhone sau tableta iPad cand nu sunteti atenti.