Apple a incheiat parteneriate cu cei mai populari YouTuberi

Apple parteneriat youtubeApple a incheiat parteneriate cu cei mai populari YouTuberi de pe planeta, compania americana discutand cu unii dintre ei in cadrul VidCon-ului organizat anul acesta in SUA, la el participand YouTuberi cu milioane si zeci de milioane de abonati.

Desi oficial nu a anuntat nimic, partneriatul dintre Apple si unii YouTuberi este deja vizibil, unul dintre ei vizitand sediul celor din Cupertino saptamanile trecute si conformand faptul ca urmeaza sa colaboreze cu Apple in viitor, dar asta fara a oferi detalii despre parteneriat.

Apple a contactat diversi YouTuberi cu stiluri diferite de a crea clipuri video, dar milioane de persoane abonate la clipurile lor, totul intr-o incercare de a isi aduce produsele in atentia unui numar cat mai mare de oameni care pana recent nu le acordau prea multa atentie.

Well guys, that was an exciting, but very long meeting. We ended up going for some food and drinks and stuff in a bar, but turns out I’m going to be doing some stuff with Apple. They don’t work with many people, but we’re going to be doing some stuff together, which is exciting. I can’t tell you more than that.

YouTube este unul dintre cele mai mari website-uri pentru partajarea de continut video si interesul celor de la Apple pentru creatorii de continut de acolo este cat se poate de logic, cei din Cupertino considerand ca si-ar putea creste vanzarile prin acest canal.

Pana acum compania Apple a ignorat YouTube in ceea ce priveste generarea de vanzari si a preferat doar sa isi publice spoturile publicitare pentru promovarea produselor, insa lucrurile se schimba radical si YouTube va deveni un canal de conversie pentru Apple.