Instagram permite in sfarsit inregistrarea pozelor si clipurilor video in modurile landscape si portret

Instagram landscape portretInstagram permite in sfarsit inregistrarea si vizualizarea pozelor si clipurilor video in modurile portret si landscape in aplicatiile pentru terminale mobile, schimbarea fiind facuta dupa ani si ani de zile de impunere a pozelor patrate.

Daca pana acum puteati inregistra doar poze si clipuri video in format patrat pentru a le vizualiza pe propriile iPhone si iPod Touch-uri, ei bine incepand din perioada urmatoare veti putea inregistra si incarca poze sau clipuri video inclusiv in modurile portret sau landscape.

In imaginea de mai sus puteti vedea cele doua noi moduri de a inregistra si vizualiza poze sau clipuri video care pot fi incarcate in reteaua celor de la Instagram, schimbarea fiind una majora, ceruta de ani de zile de catre multi dintre utilizatorii retelei de photo sharing.

Cei de la Instagram sustin ca 20% dintre pozele si clipurile video publicate pe Instagram nu sunt patrate asa cum cerea compania americana pana in prezent, asa ca schimbarea de astazi are rolul de a facilita vizualizarea de continut in modul original in care a fost inregistrat.

It turns out that nearly one in five photos or videos people post aren’t in the square format, and we know that it hasn’t been easy to share this type of content on Instagram: friends get cut out of group shots, the subject of your video feels cramped and you can’t capture the Golden Gate Bridge from end to end. 

Multumita versiunii 7.5 a aplicatiei Instagram, care va fi disponibila de astazi in App Store, utilizatorii vor putea accesa noile formate direct din meniul de inregistrare sau publicare a pozelor, filtrele pentru poze fiind disponibile si in cazul publicarii de clipuri video, cu anumite limite.

Aplicatia Instagram este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.