iPhone 6S roz va fi lansat, Apple a testat ecrane de safir, ramane la Ion-X

iPhone 6S roz va fi lansat de AppleiPhone 6S roz va fi lansat de catre compania Apple in toamna acestui an, prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie urmand a ne aduce in atentie pentru prima oara noua culoare pe care cei din Cupertino o vor folosi pentru carcasa.

Acest iPhone 6S roz va avea de fapt culoarea rose gold, similara celei folosite in Apple Watch, insa usor diferita pentru ca vorbim despre un aluminiu anodizat si nu despre o carcasa din aur, astfel ca rezultatul final va fi similar celui din imaginea de mai sus.

Apple va prezenta iPhone 6S rose gold ca fiind acest iPhone 6S roz despre care s-a vorbit in atat de multe randuri in ultimele luni, dar despre care nu s-a putut spune sigur ca va fi lansat sau nu, insa confirmarea oferita de catre o sursa sigura in aceasta seara inlatura orice dubii.

iPhone 6S roz exista, va fi lansat in 18 septembrie

Lansand un iPhone 6S roz compania Apple va vinde terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus care au carcasele disponibile in 4 culori : space grey, auriu, argintiu si rose gold. Includerea acestei din urma culori va atrage mai multe femei catre terminalele iPhone, acesta fiind “publicul” care are cele mai mari “sanse” de a il cumpara.

Separat de lansarea unui iPhone 6S roz, sau rose gold, compania Apple a testat inclusiv panouri din sticla de safir pentru protejarea ecranelor terminalelor sale, insa in final ramane la clasicele Gorilla Glass, numite Ion-X de acum inainte, exact precum cele din Apple Watch Sport.

Acestea fiind spuse, daca sunteti interesata, sau interesat, de un iPhone 6S roz, atunci acum avem confirmarea sigura ca el va ajunge pe piata in toamna acestui an si desigur ca va exista un iPhone 6S Plus roz pentru toate persoanele interesate, preturile fiind aceleasi cu cele practicate pentru modelele de alte culori.

5 COMENTARII

  1. Acelasi pret indiferent de culoare my ass!Sa vezi diferenta de pret intre culori la magazinele din Romanica,cel pe roz il vad cu 100-200 lei mai scump la alde emag. La operatori si apple store-uri oficiale va fi la fel,cum e si corect,dar la noi specula e in floare,de parca magazinele online nu la acelasi pret le cumpara indiferent de culoare?
    Mai vorbim peste vreo 2 luni.