iPhone 6S cu Force Touch a fost confirmat de iOS 9

Force Touch iPhone 6S confirmat in iOS 9iPhone 6S cu Force Touch a fost confirmat de iOS 9, codul sistemului de operare dezvoltat de catre compania Apple aratandu-ne pentru prima oara faptul ca acest sistem inteligent a fost testat de catre inginerii celor din Cupertino cu prototipurile noului terminal.

De luni de zile se zvoneste ca iPhone 6S va avea Force Touch, iar acum vedem o prima confirmare clara a existentei acestei functii in viitorul produs al companiei Apple, deci nu mai exista dubii cu privire la disponibilitatea sa pentru folosire incepand de luna viitoare.

Conform celui care a descoperit codul care confirma iPhone 6S cu Force Touch, compania Apple a testat anumite functii similare celor oferite de catre trackpad-uri, iar dupa cum puteti vedea si din imagine, sistemul este capabil sa faca diferenta dintre atingerile puternice si cele subtile.

iPhone 6S cu Force Touch a fost confirmat de iOS 9

Conform acestui cod, in iPhone 6S cu Force Touch vom putea folosi sistemul pentru a actiona diverse functii atunci cand facem selectia textelor vizibile in diversele aplicatii instalate in terminalele noastre, insa deocamdata nu stim sigur ce fel de functii vom avea disponibile.

In toata perioada in care s-a zvonit lansarea iPhone 6S cu Force Touch am tot auzit si despre o multitudine de functii de productivitate pe care le vom putea folosi in diverse aplicatii pentru administrarea documentelor sau textelor, asa ca va fi interesant de vazut ce va oferi Apple.

Acestea fiind spuse, iPhone 6S cu Force Touch a fost confirmat fara dubiu de iOS 9 si in momentul de fata singurele necunoscute raman doar functiile pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere, asta deoarece disponibilitatea acestui sistem nu mai este una dintre necunoscute.