iPhone 6S cu Force Touch a intrat in productie iata ce design are !

iPhone 6S cu Force TouchiPhone 6S cu Force Touch a intrat in productie la fabricile asiatice ale partenerilor companiei Apple, cei din Cupertino cerand initierea procesului mult mai devreme decat in alti ani, aceasta schimbare sugerand fie o lansare timpurie, fie dorinta de a avea stocuri mult mai mari pentru lansare.

iPhone 6S cu Force Touch va avea acelasi design precum iPhone 6, iar in cazul iPhone 6S Plus vorbim despre acelasi design precum in cazul iPhone 6 Plus, deci in exterior nu vom vedea vreo diferenta notabila intre terminalele lansate anul acesta si cele lansate anul trecut.

iPhone 6S cu Force Touch imprumuta aceasta tehnologie de la Apple Watch, in ceasul inteligent fiind prezentat pentru prima oara sistemul Force Touch, el fiind mai apoi folosit de catre compania Apple pentru MacBook-urile lansate in luna martie a acestui an.

iPhone 6S cu Force Touch va avea acelasi design precum iPhone 6

Desi Apple a initiat productia in luna iunie pentru iPhone 6S cu Force Touch, sursa informatiei sutine ca numarul de unitati produse ar putea fi mai mic decat se anticipeaza, asta din cauza diverselor probleme cu livrarea componentelor si asamblare in fabrici.

Apple Inc. has started early production of new iPhone models with a feature called Force Touch, which senses how hard users are pressing down on a screen, people with knowledge of the matter said. Its newest iPhones, in the same 4.7-inch and 5.5-inch versions as the current iPhone 6 and iPhone 6 Plus devices, will have a similar exterior design, the people said. Volume manufacturing is scheduled to ramp up as soon as next month, they said.

Chiar si asa, Apple se asteapta sa aiba cantitati foarte mari pentru o lansarea a iPhone 6S cu Force Touch in toamna acestui an, cateva zeci de milioane de unitati putand fi disponibile pentru lansarea terminalului in minim 10 tari de pe glob, inclusiv China.

Desi teoretic iPhone 6S cu Force Touch ar trebui sa fie identic la exterior cu iPhone 6, informatii aparute saptamana trecuta sugerau faptul ca noul iPhone 6S va fi cu 0.15mm mai lung si 0.2mm mai lat din cauza implementarii tehnologiei Force Touch, camera fiind integrata in carcasa si nu in exteriorul sau.

Concluzionand, iPhone 6S cu Force Touch este deja asamblat pentru lansare, luna viitoare productia va creste si in august ar trebui sa aflam cand intentioneaza Apple sa organizeze conferinta pentru prezentarea noului sau produs.