iPhone 6S are un ecran mai gros din cauza implementarii Force Touch

ecranele iPhone 6 si iPhone 6SEcranul iPhone 6S apare astazi in noi imagini de inalta calitate si este comparat cu cel al iPhone 6 pentru a ne demonstra schimbarea majora pe care o va implementa compania Apple prin includerea unui modul Force Touch in dispozitiv.

In imaginea alaturata aveti cele doua ecrane cu panou frontal comparate si cred ca va puteti da singuri seama ca in dreapta avem componenta pentru iPhone 6S, diferentele dintre ele fiind vizibile chiar si fara prea multe explicatii.

In partea superioara a ecranului veti vedea un nou modul conectat despre care oficial nu se stie nimic, insa despre care neoficial se spune ca ar fi sistemul Force Touch gandit de catre compania Apple pentru a ne permite sa folosim apasari puternice sau usoare pentru a controla functii ale iOS 9.

Puteti observa ca implementarea sa in ecran a generat o grestere in grosimea intregii componente, imaginile confirmand din nou faptul ca iPhone 6S va fi cu 0.2mm mai gros decat iPhone 6 si in principal Force Touch este “vinovat” pentru aceasta schimbare majora.

ecran Force Touch iPhone 6S

Privind imaginile indeaproape veti intelege mai bine cum a conceput Apple implementarea modului Force Touch in ecran, dar si ce fel de chip a fost necesar pentru includerea sa, compania americana gandindu-se ca putina lume se va supara din cauza grosimii crescute.

Adevarul este ca majoritatea utilizatorilor ar fi ales sa aiba Force Touch cu o grosime suplimentara de 0.2mm in locul neimplementarii sale, iar imaginile acestea confirma fara dubiu ca vom avea parte de o schimbare frumoasa pentru iPhone 6S.

modul Force Touch iPhone 6S

Dimineata v-am spus ca Force Touch pentru iPhone 6S a fost confirmat de iOS 9, iar pana acum am avut parte de o multitudine de dovezi ale existentei acestui nou sistem in viitorul produs al Apple, asa ca aceasta este functia care sigur va exista in el in toamna.

Apple va prezenta iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 9 septembrie, ambele urmand a avea Force Touch.

modul Force Touch iPhone 6S 1

11 COMENTARII

  1. Asteptam sa vina si Samsung cu Force Touch, dar ei se pare ca vor implementa tehnologia in spate: cand apesi mai tare pe capacul, va iesi un cuc si-ti va spune ora exacta.

  2. O sa vina,normal,pana acum s-au luat după Apple cu senzor de amprenta cu S5 unde mergea ca ceapa,culoarea aurie,tot S5 care arăta ca un plasture,nano SIM,procesor pe 64 biti,designul câștilor EarPods,șamd. De ce n-ar băga si ei un force touch,numai ca nu știu in care model,ca au cam lansat tot. Poate lansează un S6 “force touch edition” care se va numi “Samsung Touch” ca sa nu bată la ochi:-))

  3. Toate flagshipurile Android vor avea intr-un am sau 2 Force Touch..2 dintre ele vor avea chiar inainte sa apară pe Iphone, dar te întreb si eu… faptul ca Apple a copiat 9 din 10 functii implementate in Ios 9 de la Samsung/ Android nu te mai deranjeaza asa tare?