iPhone 6S si 6S Plus vor avea baterii mai mici, cutia apare intr-o imagine

Cutie iPhone 6S PlusiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea baterii de capacitate mai mica decat cele implementate in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, informatia aceasta fiind furnizata impreuna cu prima imagine cu cutia viitorului terminal cu ecran de 5.5 inch dezvoltat de catre compania Apple.

Conform unei publicatii asiatice, iPhone 6S va avea o baterie de 1715 mAh, cu aproape 100 mAh mai mica decat cea de 1810 mAh a iPhone 6.

iPhone 6S Plus va avea o baterie de 2750 mAh, cu 160 mAh mai mica decat cea de 2910 mAh a iPhone 6 Plus, diferenta fiind de mai putin de 10% fata de bateria folosita in terminalul anterior, ea fiind destul de discutabila in situatia in care utilizatorii cer autonomie mai buna.

O serie de zvonuri aparute in ultimele luni au afirmat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea baterii de capacitate mai mica decat cele implementate in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar acum vedem exact ce intentioneaza Apple sa ne ofere din toamna, insa voi discuta despre acest lucru intr-un articol separat.

Baterii de capacitate mica, ambalaj nou

De la baterii trecem acum la cutia iPhone 6S Plus, aceasta fiind prezentata desfacuta in imaginea de mai sus, pe partea sa frontala fiind prezentat un terminal auriu care are si un wallpaper nou in care vedem un peste negru-auriu asociat foarte bine cu tipul de terminal.

Acest wallpaper nou nu este prezent in versiunile beta ale iOS 9 lansate pana acum de catre compania Apple, insa separat de el cutia seamana foarte bune cu cele lansate de catre compania pentru vechile modele ale iPhone, indicativul S fiind incadrat intr-un patrat auriu.

Concluzionand, bateriile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai mici si probabil multi vor fi dezamagiti sa afle acest lucru din moment ce multi asteapta autonomie mult mai buna de la noile smartphone-uri ale companiei Apple, insa nu trebuie sa fiti prea suparati deocamdata.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie, iar lansarea va avea loc pe 18 septembrie.

Articolul precedentInstagram 7.5 update este disponibil in App Store
Articolul următoriPhone 6S cu Force Touch a fost confirmat de iOS 9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.