Prima Pagina Apple TV 4 Apple vrea sa lanseze un abonament TV de 40 de dolari pentru...

Apple vrea sa lanseze un abonament TV de 40 de dolari pentru Apple TV

abonament TV online Apple TVNoutatile Apple TV 4 sunt suficiente pentru a uimi foarte multi dintre fanii companiei Apple, insa una dintre principalele noi functii pe care Apple intentiona sa le ofere este un abonament TV online pentru dispozitivul sau.

Apple negociaza de multe luni cu diverse trusturi media din SUA pentru a-si lansa abonamentul TV online pe care ar dori sa il vanda la pretul de 40 de dolari in tara, insa partenerii sai considera ca acest pret este mult prea mic pentru ceea ce ofera ei publicului larg.

Daca in Romania cel mai ieftin abonament TV online costa 5 euro, in SUA marile trusturi media considera ca ele trebuie sa fie vandute cu peste 40 de dolari, iar acest lucru nu este ceea ce isi doreste compania Apple pentru a construi o baza de milioane sau zeci de milioane de abonati.

In momentul de fata Apple TV este un produs plasat pe locul 4 in topul set top box-urilor favorite ale americanilor si din pacate nu ii permite companiei Apple sa “forteze mana” competitorilor sai pentru a obtine ceea ce doreste, insa Apple TV 4 ar putea schimba complet situatia.

There’s still a big gap between the price media companies want for their TV channels and the roughly $40 a month Apple wants to charge consumers. Something has to give. 

Daca Apple TV 4 cu ale sale noi functii grozave va genera vanzari mari pentru Apple si va creste cota de piata a produsului, crescand substantial si baza de utilizatori, atunci negocierile dintre Apple si producatorii de continut vor avea o cu totul alta directie.

Apple s-a folosit intotdeauna de ecosistemul sau de sute de milioane de posesori de  iDevice-uri pentru a obtine ceea ce doreste in serviciile de internet, insa in cazul Apple TV-ului mai are foarte multe de construit pana in momentul in care se va putea folosi de baza sa de utilizatori pentru a obtine ceea ce doreste.

Apple TV 4 va fi prezentat in 9 septembrie de catre Apple si va astept atunci sa discutam despre tot ceea ce va anunta compania americana.

  • Alex :D

    Bine ca de luat banii pe tot ce pot iau dar cand vine vorba de implementarea unor componente mai bune in IPhone n-o fac ”costuri prea mari” si ei vor sa rămână cei mai buni de pe piața. Nu sunt fan samsung dar sunt convins in proporție de 90% ca dacă samsung ar avea profitul Apple, ar investi mult mai mult in dispozitivele lor. Dar atunci cand Apple va scădea in popularitate va încerca sa facă tot posibilul pentru a recâștiga clienți,ar trebui sa-l înlocuiască pe Tim gătește…. Apple nu mai inovează la fel de mult ca acum 3-4 ani sub conducerea lui.

  • egrimisu

    Deacord cu tine referitor la jb, dar sa nu uitam ca totul e pt bani, toți ar vrea sa faca acelasi profit indiferent de companie sau politica, scopul e acelasi.