Instagram ofera noi optiuni de a trimite mesaje directe

Instagram mesaje directeIn cursul acestei seri compania Instagram a implementat noi functii pentru sistemul de trimitere a mesajelor directe prin intermediul retelei sale de photo sharing, utilizatorii crea acum thread-uri de conversatii, putand trimite caractere emoji mari, putand partaja continut din timeline si nu doar atat.

Instagram sustine ca 85 de milioane de utilizatori de pe planeta folosesc functia de trimitere a mesajelor directe in fiecare luna, iar pentru un numar atat de mare de persoane compania s-a gandit sa implementeze aceste functii noi si o experienta imbunatatita.

Conversatiile in grup pot fi acum gasite mult mai usor la cautari, numele grupurilor sunt vizibile direct in interfata de utilizator, camera poate fi accesata rapid din meniul de mesaje directe, iar asa compania spera ca mult mai multa lume sa foloseasca sistemul direct din aplicatie.

In clipul video de mai jos puteti vedea funcitonalitate ofera versiuena 7.5 a aplicatiei Instagram, e urmand a fi disponibila global din aceasta seara prin intermediul App Store.

https://vimeo.com/137644108