iPhone 6S 16 GB confirmat de un operator de telefonie mobila

iPhone 6S 16 GB confirmat operator telecomiPhone 6S 16 GB a fost confirmat de un operator de telefonie mobila din China in cursul zilei de ieri, asta dupa ce saptamana trecute alte surse apropiate companiei Apple au facut acelasi lucru, o cutie a produsului fiind oferita drept dovada.

iPhone 6S 16 GB, dar si iPhone 6S Plus 16 GB au fost ambele confirmate de catre acest operator telecom din China si versiunile de 64 GB sau 128 GB urmeaza sa fie deasemenea disponibile in oferta Apple, astfel ca nu se va schimba absolut nimic fata de linia de produse de anul trecut.

V-am spus saptamana trecuta care sunt preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele fiind prezentate pentru modele cu 16/64/128 GB spatiu de stocare, astfel ca aceasta confirmare nu face altceva decat sa ne demonstreze inca o data ca nu foarte multe se vor schimba anul acesta.

iPhone 6S 16 GB si iPhone 6S Plus 16 GB au fost confirmate

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea camera 4K de 12 megapixeli, insa Apple nu considera ca trebuie sa ofere si modele cu minim 32 GB spatiu de stocare pentru ca utilizatorii sa se poata bucura intr-adevar de noua functionalitate, astfel ca ramane doar sa aveti grija cum folositi spatiul de stocare.

Conform informatiilor de astazi, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi puse in vanzare de catre compania Apple in China din data de 25 septembrie, cu o saptamana mai tarziu decat daca la care ele vor fi disponibile in alte cel putin 9 tari de pe aceasta planeta.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus va avea loc in 18 septembrie, insa amanarea lansarii din China nu este neasteptata, anul trecut compania Apple actionand intr-un mod similar din cauza greutatii cu care terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost certificate.

Acestea fiind spuse, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea doar 16 GB in versiunile de baza, astfel ca vom avea de asteptat inca minim 1 an de zile pana cand Apple ar putea dubla spatiul de stocare minim oferit pentru terminalele sale.