Vrei un iPhone sau iMac cu carcasa transparenta? Apple se gandeste la asemenea produse!

iMac transparentDaca sunteti unele dintre persoanele carora le place sa vada ceea ce se “ascunde” in interiorul carcasei produsului pe care il folosesc in viata de zi cu zi, ei bine compania Apple are ceva special in dezvoltare pentru voi.

Conform unor brevete de inventie descoperite astazi, in care Jony Ive este mentionat printre inventatori, compania Apple ar putea produce la un moment dat sau altul un iMac sau un iPhone al carui carcasa este transparenta si lasa componente vizibile.

Am vazut de-a lungul timpului diverse implementari ale unor asemenea tipuri de carcase pentru iPhone-urile celor din Cupertino, insa in curand ele ar putea fi oferite chiar de catre compania Apple, asta daca cineva se va gandi ca lansarea lor merita facuta la un moment da.

Nu stiu cati dintre voi ar fi interesati sa vada un asemenea produs lansat pe piata, insa sunt sigur ca in lumea larga exista o gama foarte diversificata de persoane care ar fi interesate sa tina in mana un produs Apple a carui carcasa este transparenta.

iPhone transparent

Avand in vedere ca de la brevet de inventie si pana la produs real exista o cale lunga de parcurs, nu mi-as face foarte mari sperante ca Apple va lansa vreodata pe piata asa ceva, insa orice este posibil in lumea in care Apple vrea sa faca filme.

1 COMENTARIU