Ecranul iPhone 6S Plus apare in primele imagini

Ecranul iPhone 6S PlusEcranul iPhone 6S Plus apare astazi in primele imagini multumita unor surse din cadrul partenerilor asiatici ai companiei Apple, insa nu vedem absolut nimic nou fata de ceea ce stiam deja in legatura cu ecranul iPhone 6S creat de catre compania Apple.

Exact precum in cazul imaginilor pentru iPhone 6S publicate in ultima vreme, aceste imagini cu ecranul iPhone 6S Plus arata identic cu cele pentru iPhone 6S sau iPhone 6, iar spatele sau dezvaluie din nou modulul Force Touch implementat de catre compania Apple, insa nimic nu este complet nou deocamdata.

Desi v-am spus deja ca iPhone 6S Plus are o camera frontala noua, ea nu este vizibila chiar atat de usor in aceste imagini, iar asta pentru ca probabil nu vorbim despre o rezolutie foarte mare oferita de catre aceasta noua camera pentru utilizatori, upgrade-ul urmand a fi minor.

Ecranul iPhone 6S Plus difera de cel al iPhone 6S doar prin marime si nimic mai mult, deci oricare dintre ecranele celor doua terminale vor prezenta in aceeasi masura schimbarile tehnologice pe care le-a gandit compania Apple pentru produsele sale.

Ecranul iPhone 6S Plus 1

iPhone 6S Plus ar trebui sa aiba, in proportie de minim 90%, aceleasi componente precum iPhone 6S, singurele diferente dintre ele putand fi capacitatea bateriei si eventual existenta unui stabilizator optic de imagine.

Anul trecut Apple a lansat iPhone 6 Plus cu un stabilizator optic de imagine in timp ce iPhone 6 nu are acasta componenta, insa anul acesta se pare ca aceasta diferentiere dintre ele nu ar mai fi facuta de catre cei din Cupertino, insa ramane de vazut exact de ce vom avea parte dupa ce ele vor fi prezentate oficial in 9 septembrie.