9 septembrie – prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe iDevice.ro

prezentare iPhone 6S 9 septembrieMiercuri, 9 septembrie 2015, compania Apple va prezenta iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Apple TV si probabil iPad Pro + iPad Mini 4 intr-o conferinta care va fi organizata in Bill Graham Civic Center din orasul San Francisco.

Apple a anuntat ca va transmite live prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in data de 9 septembrie si pentru ca anul trecut ne-am lamurit cu totii cat de bune sunt aceste transmisiuni ale Apple, va astept miercuri aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne prezinta compania americana.

In aceeasi masura, tot aici veti gasi si noutatile iPhone 6S, iPhone 6S Plus sau Apple TV 4, impreuna cu detaliile pe care compania Apple nu are timp sa le prezinte in cadrul conferintelor sale, asa ca daca doriti sa aflati in detaliu tot ce aduc noile produse, iDevice.ro este locul potrivit.

Miercuri, 9 septembrie, incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta Apple, de a urmari transmisiunea, pe cat posibil, si de a va impartasi informatiile pe care Apple nu le-a oferit, tot atunci urmand a fi disponibil pe iDevice.ro si stream-ul pentru vizionarea conferintei din Windows.

Intre timp, descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.