Google Drive update a fost lansat in App Store

Google Drive design materialGoogle Drive este un sistem dezvoltat de catre Google pentru toti utilizatorii serviciilor sale, el permitand stocarea aproape oricarui tip de fisiere in serverele Google si accesarea lor din aproape orice mediu conectat la internet.

Actualizată în cursul acestei seri, aplicația aduce posibilitatea de a selecta multiple fisiere care nu vor fi incarcate in serverele Google Drive, permite partajarea sau redenumirea mult mai rapida a unor fisiere si vizualizarea rapida a detaliilor lor, iar in final ramane imbunatatirea performantelor generale.

  • Select multiple files to keep offline, star, or organize
  • More quickly share, rename, or view details for a file
  • Performance improvements and bug fixes

Google Drive este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedentSamsung Galaxy S6 Edge+ ajunge la iDevice.ro!
Articolul următorFirefox pentru iOS a fost lansat in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.