Firefox pentru iOS a fost lansat in App Store

Firefox iOS previewFirefox pentru iOS este browserul dezvoltat de catre compania Firefox pentru sistemul de operare iOS, el find lansat intr-o versiune de test in App Store Noua Zeelanda in cursul noptii trecute.

Desi este disponibil doar in aceasta tara, in care in general sunt lansate majoritatea aplicatiilor ce se doresc a fi testate beta inainte de lansare, cei de la Mozilla sustin ca Firefox for iOS va ajunge si in late alte tari pe masura ce programul de testare va avansa.

Mozilla va colecta o multitudine de date de la utilizatorii care folosesc Firefox for iOS in perioada urmatoare, iar accentul este pus pe un sistem numit Intelligent Search, cautare inteligenta, el sugerand rezultate pentru cautari dintr-o multitudine de motoare de cautare.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata acest sistem de cautare inteligenta, el fiind implementat impreuna cu suport pentru conturile Firefox care va permit sa sincronizati istoria navigarii cu browserul pentru iOS, incluzand aici si tab-urile.

Experience a fast, smart and personal Web. Firefox is the independent, people-first browser made by Mozilla, voted the Most Trusted Internet Company for Privacy. Hundreds of millions of people around the world use Firefox on desktop for a more personal browsing experience. FAST. SMART. YOURS. Firefox is made with you in mind. That’s why we design the product with smart features that take the guesswork out of browsing.

Puteti descarca Firefox for iOS din aceasta pagina daca aveti un Apple ID al carui tara este setata pentru Noua Zeelanda, sau puteti astepta ca aplicatia sa fie intr-un final lansata si in Romania.