Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S si iPhone 6S Plus – ce noutati cred ca vor...

iPhone 6S si iPhone 6S Plus – ce noutati cred ca vor avea

noutati iPhone 6S si iPhone 6S PlusCe noutati vor avea iPhone 6S si iPhone 6S Plus ? Cred ca multi dintre voi inca se intreaba cu ce ne va surprinde compania Apple in cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, cand urmeaza sa prezinte cele doua noi smartphone-uri ale sale.

Am vorbit pana acum despre o multitudine de zvonuri legate de iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar majoritatea s-au concentrat in jurul acelorasi functii pe care compania Apple le-a testat cu diversi parteneri si pe care se pregateste sa le anunte pentru lumea intreaga miercuri.

Intr-o pagina dedicata am prezentat care cred eu ca vor fi noutatile iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care urmeaza sa le vedem in cursul zilei de 9 septembrie si daca doriti sa stiti in prealabil ce urmeaza sa primiti de la cei din Cupertino, va recomand sa o cititi.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

 • johnny

  Wtf

 • @johnny: Ce s-a intamplat ?

 • vali

  wtf…

 • vali

  am crezut ca si raspunzi …nu doar teaser…

 • Lol, e link catre pagina unde sunt toate detaliile :)) Am si spus in articol ca am creat o pagina speciala.
  LE: Am marcat si link-ul cu rosu ca sa fie mai evident.

 • lucian84

  Cred ca multi o sa folosească aplicația de cântărit pentru a cântări nasoliile :)))