iPhone 6S: Apple REPARA GRATUIT Aceste Unitati cu PROBLEME

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi reparate gratuit de catre Apple daca refuza sa mai porneasca, iata conditiile pentru a profita de aceasta oferta.

iphone 6s apple repara gratuit probleme

iPhone 6S si iPhone 6S Plus fac parte dintr-un nou program de reparatii gratuite initiatl de catre compania Apple pentru clientii din intreaga lume. Telefoanele din seria iPhone 6S afectate de aceasta problema au fost vandute in perioada octombrie 2018 – august 2019, deci nu vorbim despre modelele foarte vechi.

Telefoanele iPhone 6S incluse in acest program au o componenta care se poate defecta si impiedica pornirea lor, cei de la Apple asumandu-si problema. Apple nu spune care este componenta defecta folosita in telefoanele din seria iPhone 6S, astfel ca din pacate nu stim ce anume a fost schimbat in octombrie 2018.

“Apple a stabilit că anumite dispozitive iPhone 6s și iPhone 6s Plus pot să nu se aprindă din cauza unei componente care ar putea să nu funcționeze. Această problemă afectează numai dispozitivele dintr-o gamă limitată de numere de serie care au fost fabricate între octombrie 2018 și august 2019.”

Apple a creat aceasta pagina speciala in care toti clientii cu telefoane iPhone 6S si iPhone 6S Plus pot verifica seria dispozitivelor pentru a vedea daca beneficiaza de program. In cazul in care aveti un telefon iPhone 6S care este inclus in program, atunci il puteti repara intr-un service autorizat Apple din Romania.