Cum vad LIVE de la conferinta de prezentare iPhone 6S pe Windows ? (LINK STREAM LIVE)

cum vad live conferinta iPhone 6S WindowsCum vad LIVE de la conferinta de prezentare iPhone 6S pe Windows ? Intrebarea este una simpla si raspunsul pentru ea este la fel de simplu, mai ales ca Apple va oferi un stream compatibil cu Windows 10 pentru cei interesati.

Cei care au o versiune mai veche a Windows decat Windows 10 raman totusi fara suport din partea Apple, insa pentru ei ramane alternativa utilizarii programului VLC, sau a oricarui altuia care permite vizualizarea de stream-uri video online.

Folosind un asemenea program veti putea vedea diseara incepand cu ora 20:00 conferinta iPhone 6S live transmisa de catre compania Apple, iar in aceasta pagina va astept sa discutam despre tot ce se va prezenta, iar asta fara a va chinui sa vedeti toate noutatile iPhone 6S pe ecranul mic al unui terminal iPhone sau pe cel al unei tablete iPad.

Unde vad conferinta iPhone 6S LIVE chiar si de pe Windows ? (LINK STREAM LIVE)

Pentru a vedea conferinta iPhone 6S LIVE chiar si de pe Windows va trebui mai intai sa descarcati programul VLC, daca nu il aveti deja, si sa il instalati in calculator :

Dupa ce ati descarcat si instalat VLC, procedura fiind similara pentru Android sau Linux, va trebui sa urmati pasii de mai jos :

iOS 9 LIVE WWDC 2015 VLC WINDOWS

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta :
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

Cum vad conferinta iPhone 6S pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac ?

Daca aveti un iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac, atunci puteti vedea prezentarea conferinta iPhone 6S direct dintr-o pagina disponibila pe website-ul companiei Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa :

  1. Deschideti Safari in oricare dintre cele 4 produse mentionate anterior.
  2. Accesati aceasta pagina a website-ului Apple.
  3. Deschideti o sticla de suc sau o bere si participati la discutiile despre iPhone 6S de pe iDevice.ro

Cum vad conferinta iPhone 6S pe Android, sau Linux ?

Pentru a vedea conferinta iPhone 6S pe Android sau Linux trebuie sa urmati, in esenta, exact aceeasi procedura precum cea descrisa in cazul PC-urilor care au instalat sistemul de operare Windows. Avand in vedere ca Apple permite streaming-ul doar pe produsele sale, in cazul celor disponibile pentru platforme concurente va trebui sa folosim metode alternative, care functioneaza cel putin la fel de bine.

Cum vad conferinta iPhone 6S pe Apple TV ?

La final ramane batranul Apple TV al companiei Apple, iar aici cei din Cupertino vor pregati un canal special pentru conferinta iPhone 6S, acesta urmand a fi disponibil in ziua de 9 septembrie pentru accesare de catre toata lumea.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S va incepe diseara la ora 20:00, insa va astept aici incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile si intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

11 COMENTARII

  1. Your input can’t be opened:

    VLC is unable to open the MRL ‘http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436-b/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/master/1800/1800.m3u8’. Check the log for details.