Conferinta iPhone 6S – iata cum participi la discutiile iDevice.ro!

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S va incepe la ora 20:00 in aceasta seara si v-am spus ca incepand cu ora 19:30 va invit sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple, iar acum va explic si cum puteti participa la discutii.

Daca accesati iDevice.ro folosind un browser pentru laptop, PC, smartphone sau tableta, atunci accesati aceasta pagina incepand cu ora 19:30 pentru a va alatura discutiilor care vor avea loc in jurul noilor produse pe care compania Apple urmeaza sa le prezinte.

Daca folositi aplicatia iDevice.ro pentru a accesa stirile iDevice.ro, atunci puteti direct din aplicatie sa accesati aceasta pagina fie facand click pe link-ul marcat cu rosu in acest articol, fie urmand pasii din imaginea animata pe care o vedeti mai jos.

Practic din aplicatia iDevice.ro puteti accesa versiunea mobila a iDevice.ro prin apasarea elementului grafic format din trei butoane orizontale, prezent in partea stanga sus din interfata, selectarea optiunii Home si apoi apasarea expresiei STREAM LIVE CONFERINTA iPhone 6S!

conferinta iPhone 6S discutii iDevice.ro