Al treilea trailer pentru filmul Steve Jobs a fost publicat

trailer 3 film steve jobsCel de-al treilea trailer pentru filmul Steve Jobs a fost publicat in cursul acestei seri de catre studiourile Universal, momentul aparitiei fiind perfect programat cu noile produse anuntate de catre compania Apple in cursul zilei de ieri.

Acest al treilea trailer prezinta momentele anterioare conferintei in care Steve Jobs a prezentat primul produs dezvoltat sub conducerea sa dupa revenirea in cadrul companiei Apple, dar si momentele in care refuza sa isi recunoasca primul copil.

Filmul Steve Jobs a fost laudat de critici si apropiati ai fostului CEO Apple pentru modul in care prezinta viata sa, el urmand a fi lansat in 9 octombrie in cinematografe.

Articolul precedentCine are nevoie de un stylus ?
Articolul următor5 lucruri care imi plac la iPhone 6S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.