Apple Watch Sport auriu si rose gold sunt prezentate in detaliu impreuna cu accesoriile Hermes (Video)

Apple Watch Sport auriu rose goldApple Watch Sport auriu si rose gold au fost prezentate in cursul noptii trecute de catre compania Apple, asa cum ne-au spus o multitudine de zvonuri aparute in ultimele zile, iar in clipul video de mai jos le puteti vedea in toata splendoarea lor.

Noile Apple Watch Sport auriu si rose gold vin intr-un moment in care linia de ceasuri inteligente avea nevoie de o schimbare, astfel ca Apple a intrat intr-un parteneriat cu cei de la Hermes si a creat inclusiv o serie noua de curele care pot fi utilizate cu ceasurile.

Pentru ca vorbim despre Hermes, curelele create de catre ei au si preturi pe masura, astfel ca modelele de 38mm incep de la “numai” 1100 de dolari, in timp ce modelele de top de 42mm sunt disponibile pentru achizitie la preturi ce ajung pana la 1500 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=JZJHbvDWzFQ

Single Tour si Double Tour sunt denumirile curelelor pe care compania Hermes le-a creat special pentru Apple Watch, iar mai jos puteti vedea cum arata ele, in timp ce in clipul video de mai sus puteti vedea o prezentare a Apple Watch Sport auriu si rose gold.

curele Apple Watch Hermes

Apple Watch curea Hermes