iPhone 6S si iPhone 6S Plus au baterii mai mici, iata capacitatile

bateria iphone 6sV-am spus aseara ca iPhone 6S si iphone 6S Plus au baterii mai mici care nu aduc vreun spor de autonomie fata de cele oferite de catre iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar acum vorbim si despre capacitatile lor asa cum sunt prezentate de Apple.

Conform companiei americane, iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus inregistrata in timpul vizionarii clipului video pentru prezentarea functiei 3D Touch oferite in ambele dispozitive.

Daca iPhone 6S are o baterie cu capacitate de 1715 mAh, asa cum au spus diverse zvonuri aparute pana acum, atunci iPhone 6S Plus ar trebui sa aiba o baterie cu capacitate de 2750 mAh, tot asa cum ne-au spus o serie de zvonuri aparute pana in prezent.

Diferenta dintre capacitatea bateriei iPhone 6S si iPhone 6 Plus este de 95 mAh in favoarea celui din urma, in timp ce iPhone 6S Plus are o baterie cu 160 mAh mai mica decat cea a iPhone 6 Plus.

Scaderea capacitatii bateriilor iPhone 6S si iPhone 6S Plus a fost facuta de catre compania Apple, aparent, fara a afecta in vreun fel autonomia generala, insa ramane de vazut in ce masura vom fi afectati de aceasta schimbare.

https://www.youtube.com/watch?v=cSTEB8cdQwo