Foliile de protectie vor functiona cu 3D Touch

folii protectie 3d touchImplementarea 3D Touch in ecranul iPhone 6S i-a facut pe multi sa se intrebe in ce conditii vor functiona foliile de protectie cu noua tehnologie ce este implementata in smartphone-urile Apple, insa nu trebuie sa va faceti griji.

Conform vicepresedintelui Apple, Phil Schiiler, foliile de protectie pentru ecranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus care sunt produse in baza indicatiilor oferite de catre compania Apple vor functiona fara probleme cu 3D Touch, insa restul ar putea genera probleme mari pentru utilizatori.

Conform companiei Apple, foliile de protectie pentru terminalele iPhone nu trebuie sa fie mai groase de 0.3mm, trebuie sa fie capabile sa conduca electricitatea si sa nu genereze goluri de aer intre ele si ecrane, altfel functionalitatea acestora va fi blocata.

Desigur ca partenerii traditionali ai companiei Apple au deja folii de protectie pregatite pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa majoritatea utilizatorilor asteapta si alternative mai ieftine care vor fi disponibile pe piata, insa ar putea genera probleme la utilizare.

Ca sa fiu complet sincer, daca veti dori sa va cumparati folii pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, este indicat sa le probati in prealabil pentru a fi siguri ca ele functioneaza fara probleme cu terminalele voastre, altfel veti risca sa nu puteti folosi 3D Touch-ul dispozitivelor.

Desi cazurile de acest gen vor fi cu siguranta rare, este totusi bine sa fiti precauti si sa nu va treziti in ipostaza de a fi nevoiti sa cheltuiti sume moderate de bani pentru a inlocui folii de protectie.