Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S rose gold este cel mai greu de gasit

iPhone 6S rose gold este cel mai greu de gasit

iPhone 6S Plus rose goldApple a initiat in aceasta dimineate precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar dupa cum era de asteptat, culoarea cea mai interesanta este si cel mai greu de gasit, iPhone 6S rose gold si iPhone 6S rose gold avand timpii cei mai mari de livrare, de 2 – 3 saptamani.

Restul modelelor iPhone 6S si iPhone 6S plus in diverse culori si medii de stocare sunt disponibile, in general, cu livrare din data de 25 septembrie, stocurile initiale de terminale fiind ample anul acesta, suficiente pentru a acoperi o cerere foarte mare.

Apple a dechis precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la 10 dimineata doar in aplicatia Apple Store din App Store, insa comenzile prin intermediul website-ului au putut fi facute abia 45 de minute mai tarziu din motive necunoscute, dar usor de ghicit.

Daca in anii trecut la doua ore dupa deschiderea precomenzilor foarte putine modele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai putea fi cumparate cu livrare din 25 septembrie, anul acesta Apple s-a pregatit temeinic pentru lansare, partenerii sai confirmand comenzi record de terminale.

In majoritatea magazinelor online Apple care permit efectuarea de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus incepand de astazi veti gasi cu siguranta macar un model de cumparat cu livrare in 25 septembrie, insa sunt sanse mari ca peste inca doua ore lucrurile sa se schimbe radical.

In Romania puteti face precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus din aceasta pagina, livrarile fiind anuntate pentru a incepe din data de 30 septembrie, la 5 zile distanta de cele ale companiei Apple in 12 tari de pe glob.

 • Mehdi Avm

  Am si eu o intrebare… pe 25 sep daca merg la un mazagin apple in bucuresti.. o sa gasesc 6s de cumparat? Sau trebuie sa astept pana pe 30 ? Sau mai bine dau precomanda de acum?

 • Srb Srb

  noi nu avem magazin Apple. Doar re-selleri iar ei vor aduce dupa Vodafone/Orange/T, probabil pe la sfarsitul lunii Noiembrie in Romania(istyle/noumax),iar pe la inceputul lunii Noiembrie cei de la Vodafone/orange

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Pana atunci apare Huiavei ala cu Fors Taci chinezesc (stii, aia pe care i-a copiat Apple) si nimeni nu mai comanda iPhone ….LOL…

 • M

  Pana pe 25 Septembrie va puteți lua bilet de avion dus întors in una din țările in care apare in Europa si cu siguranță cu tot cu bilet inclus o sa fie mai ieftin decât atunci când apare in România
  Cu siguranță o sa apară pe olx pana la sfârșitul luni cumparate bineînțeles din Europa

 • Srb Srb

  nu avea cum copia apple, pt ca nu era timp sa faca tot sistemul 3d Touch in asa scurt timp. Ideea Huawei a fost luata de la apple wach si zvonurile aparute poate asa da. Dar la huawei nu stiu daca este si hardware sau este doar din soft

 • @M: E simplu de spus, mai greu cu preturile biletelor.

 • xxx

  Sau va trimite un cunoscut din Anglia/Italia/Spania etc. cu 20€ DHL.

 • Srb Srb

  Double arrow

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  La Huawei e cu leduri si cu 7 melodii….Am glumit cu tine, Srb…Clona aia nu va aparea niciodata oficial in Romania

 • Srb Srb

  Am inteles buna glumaaaa hhahah hai la o bere fac cinste

 • Pingback: iPhone 6S rose gold si noi ambalaje apar in imagini | iDevice.ro()