iPhone 6S rose gold este cel mai greu de gasit

iPhone 6S Plus rose goldApple a initiat in aceasta dimineate precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar dupa cum era de asteptat, culoarea cea mai interesanta este si cel mai greu de gasit, iPhone 6S rose gold si iPhone 6S rose gold avand timpii cei mai mari de livrare, de 2 – 3 saptamani.

Restul modelelor iPhone 6S si iPhone 6S plus in diverse culori si medii de stocare sunt disponibile, in general, cu livrare din data de 25 septembrie, stocurile initiale de terminale fiind ample anul acesta, suficiente pentru a acoperi o cerere foarte mare.

Apple a dechis precomenzile pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la 10 dimineata doar in aplicatia Apple Store din App Store, insa comenzile prin intermediul website-ului au putut fi facute abia 45 de minute mai tarziu din motive necunoscute, dar usor de ghicit.

Daca in anii trecut la doua ore dupa deschiderea precomenzilor foarte putine modele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus mai putea fi cumparate cu livrare din 25 septembrie, anul acesta Apple s-a pregatit temeinic pentru lansare, partenerii sai confirmand comenzi record de terminale.

In majoritatea magazinelor online Apple care permit efectuarea de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus incepand de astazi veti gasi cu siguranta macar un model de cumparat cu livrare in 25 septembrie, insa sunt sanse mari ca peste inca doua ore lucrurile sa se schimbe radical.

In Romania puteti face precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus din aceasta pagina, livrarile fiind anuntate pentru a incepe din data de 30 septembrie, la 5 zile distanta de cele ale companiei Apple in 12 tari de pe glob.