Apple deschide precomenzi pentru iPhone 6S

precomanda iPhone 6S iphone 6S PlusApple a initiat cu doar cateva minute in urma sesiunea de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 12 tari de pe glob, livrarile urmand a se face incepand cu data de 25 septembrie si nu 18 septembrie, asa cum se credea initial.

Compania Apple vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus la preturi ce incep de la 733 de euro in Europa, Germania si Franta avand preturi de 739 de euro si respectiv 749 de euro pentru cele mai ieftine modele, sa probabil de ele veti incerca sa va feriti.

Noutatile iPhone 6S si iPhone 6S Plus includ o camera de 12 megapixeli ce filmeaza 4K si este recomandabil sa cumparati modele cu minim 64 GB spatiu de stocare daca sunteti un fotograf inrait, altfel riscati sa ramaneti rapid fara spatiu de stocare in terminalul vostru.

Deschiderea precomenzilor pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in SUA a motivat un magazin online local sa deschida in aceasta pagina o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, insa preturile sunt cu peste 70 de euro mai mari decat cele practicate in Europa.

Daca intentionati sa faceti o precomanda pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in aceasta dimineata, ei bine va recomand sa fiti extrem de rapid deoarece stocurile vor fi limitate si interesul va fi mare, asa ca unitatile cu livrare incepand din 25 septembrie se vor vinde repede.

Concluzionand, ce modele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus ati reusit sa cumparati ?