Prima Pagina iPhone 6S jimmy Kimmel, iPhone 6S si americanii (comic)

jimmy Kimmel, iPhone 6S si americanii (comic)

jimmy Kimmel iPhone 6Sjimmy Kimmel este unul dintre cei mai cunoscuti comedianti americani, iar in emisiunea sa jimmy Kimmel Live are obiceiul de a ironiza americanii care sunt complet depasiti de tehnologie, dar aparent iubesc Apple.

De aceasta data el a profitat de prezentarea iPhone 6S pentru a le prezenta americanilor un terminal iPhone 2G pe care reporterul sau l-a descris ca fiind noul iPhone 6S anuntat de catre compania Apple, iar americanii au fost foarte entuziasmati sa il vada.

 • Costi

  poate sa fie ultima chinezarie,daca are marul pe el nu mai conteaza..e cel mai rapid,cel mai bun,cel mai cel..sunt si pe aici pe la noi,chiar pe forum care spun acelasi lucru :))

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  E firesc intr-un fel. Orice bizon a auzit de iPhone si recunoaste logo-ul companiei, desi n-a avut un iPhone niciodata. Ia dati-le vreo chinezarie gen Huiavei, Saomi, Hastece sau Zamzung si ii bagati in ceata imediat. E ca la noi, cand vorbim de Stiaua: sunt milioane de romani care nu s-au uitat la vreun meci cap-coada in viata lor dar sunt stelisti (adica Stiaua e singura echipa de care au auzit)

 • otto

  Prosti,stau cu iphonu in mana si nu fac diferenta…..pfff

 • unixes

  Sunt prosti dar schimba pe iPhone-uri an de an. Romanul e destept dar cand isi ia iPhone, ii plange frigideru’ un an.