Precomanda iPhone 6S din Romania ACUM!

precomanda din iPhone 6S RomaniaPrecomanda iPhone 6S din Romania chiar acum din aceasta pagina, un magazin online din tara noastra oferindu-ne posibilitatea de a cumpara noul smartphone al celor din Cupertino, livrarea fiind facuta incepand cu 30 septembrie.

Atat iPhone 6S cat si iPhone 6S Plus sunt disponibile pentru precomanda in momentul de fata la acest magazin online, asa ca puteti alege oricare dintre modelele vandute de catre compania Apple pentru a-l cumpara si a spera ca livrarea se va face la timp.

UPDATE: Puteti face acum precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG.

Am vazut in primavara ca Quickmobile a initiat precomenzi pentru Apple Watch in ziua deschiderii lor, insa am vazut si foarte multa lume dezamagita de faptul ca ele nu au fost livrate o luna mai tarziu, destule fiind anulate cu clienti dezamagiti.

In aceasta idee, va recomand sa faceti precomanda fiind constienti de faptul ca terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea ajunge cu mult dupa data de 30 septembrie si ca s-ar putea sa aveti de asteptat pentru ele mai mult decat credeati.

Quickmobile a cumparat in trecut terminale iPhone din SUA si exista sanse foarte mari ca acum sa fie acelasi lucru, insa teoretic ele ar trebui sa fie compatibile cu retelele 4G si 4G+ din tara noastra, insa daca nu vor fi, nu prea aveti de ce sa va plangeti.

Acestea fiind spuse, iata preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Quickmobile, facand click pe fiecare denumire veti fi directionati spre pagina produsului, inclusiv din aplicatia iDevice.ro :

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, v-as recomanda sa asteptati pana cand eMAG va deschide o sesiune de precomenzi deoarece, istoric vorbind, ei s-au dovedit a fi mult mai seriosi in ceea ce priveste livrarile, insa deocamdata nu au anuntat nimic.

Acestea fiind spuse, ce model al iPhone 6S si iPhone 6S Plus intentionati sa cumparati, inclusiv culoare, si cum vi se par preturile din Romania ?