Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania

preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in RomaniaPreturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania sunt atat de mari pe cat ma asteptam sa fie avand in vedere ca Apple a scumpit iPhone 6S si iPhone 6S Plus anul acesta, asa ca nu va puteati astepta la altceva.

V-am spus ca un magazin online din tara va permite sa faceti precomanda iPhone 6S in Romania din aceasta pagina si acum a venit timpul sa discutam putin si despre preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania.

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania

iPhone 6S costa minim 733 de euro in momentul de fata in Marea Britanie, pretul normal fiind intre 739 de euro si 749 de euro in Germania sau Franta, deci ajungem la un pret de baza de aproximativ 3260 de lei pentru un terminal cumparat din Apple Store Europa.

Preturile iPhone 6S in Romania incep de la 3600 LEI, deci cu 340 de lei mai mari decat cele practicate de catre compania Apple in Europa, insa trebuia sa va asteptati la asa ceva daca vreti sa aveti terminalul printre primii din tara.

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania mi se par surprinzatoare prin prisma faptului ca modelele auriu si rose gold costa la fel de mult precum celelalte, iar asta in conditiile in care majoritatea comerciantilor au speculat anual interesul mai mare pentru modelele “exotice”.

Acestea fiind spuse, daca v-ati intrebat cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, ei bine acuma veti raspunsul, dar si o locatie din care puteti face o precomanda pe care teoretic ar trebui sa o primiti in timp util.