Cat costa iPhone 6S si 6S Plus in Romania ?

preturi iPhone 6S iPhone 6S Plus piata neagra RomaniaCat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania ? Avand in vedere ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate vineri, multe dintre cele comandate de catre romani in strainatate au ajuns deja in Romania si sunt puse la vanzare pe website-urile de licitatii.

Indiferent despre care website vorbim, iPhone 6S 16 GB are un pret de pornire de aproximativ 930 de euro, in timp ce modelul de 128 GB ajunge la aproximativ 1300 de euro, in functie de persoane care il vinde, culoarea rose gold fiind ceva mai scumpa decat culorile standard.

iPhone 6S Plus este vandut la preturi ce incep de la 1050 de euro si ajung pana la aproximativ 1500 de euro daca gasiti vreo persoana care sa aiba un model cu 128 GB spatiu de stocare in posesie, unitatile cu 16 GB sau 64 GB spatiu de stocare fiind favorizate de majoritatea celor care cumpara.

Cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania ?

Aici vorbesc doar despre cei care au iPhone 6S si iPhone 6S Plus in posesie si disponibile pentru vanzare chiar in momentul de fata in diverse zone din tara, asta deoarece preturile celor care aduc din SUA sunt ceva mai mici si incep de pe la aproximativ 850 de euro, cu o perioada de asteptare de 2 saptamani.

Uitandu-ma acum cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus si comparand preturile cu cele cerute anul trecut pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in perioada lansarii va spun ca nu exista vreo diferenta intre ele, asta desi Apple a crescut pretul de vanzare al terminalelor sale in magazinele din lumea intreaga.

Acum nu trebuie sa va uimiti de cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus in momentul de fata deoarece toti cei care vor sa aiba unul dintre cele doua terminale inaintea altora sunt dispusi sa plateasca un pret premium pentru ca asa functioneaza lucrurile in lumea intreaga.

Avand in vedere ca iPhone 6S la eMAG nu pare sa ajunga prea curand, iar alte magazine serioase care sa aiba iPhone 6S si iPhone 6S PLus in stoc nu prea exista, nu va ramane decat sa cumparati la pret premium terminalele sau sa asteptati lansarea oficiala din Romania care va avea loc, cel mai probabil, undeva prin luna noiembrie.