Orange si Telekom lanseaza noi abonamente

Noi abonamente Orange TelekomOrange si Telekom se pregatesc sa lanseze saptamana viitoare noi abonamente pentru clientii din propria retea, cei de la Orange anuntand deja acest lucru in cursul zilei de vineri, in timp ce Telekom are pregatita o surpriza pentru clientii existenti si viitori.

Noile abonamente Orange vor fi disponibile incepand din cursul zilei de maine, 14 septembrie, in website-ul operatorului de telefonie mobila si v-am spus deja, in mare, ceea ce vor oferi ele, insa mai vom afla detaliile pentru fiecare tip de abonamente in parte.

UPDATE: Ofertele au fost lansate si le gasiti aici : ABONAMENTE TELEKOM MOBIL si NOILE ABONAMENTE ORANGE.

In ceea ce priveste noile abonamente Telekom, ele ar putea fi anuntate maine, sau mai tarziu in cursul saptamanii viitoare, cel putin asta am aflat pana in momentul de fata, insa desigur ca planurile s-ar putea schimba, dar abonamentele vor fi actualizate.

In cazul Orange vorbim despre un rebranding pentru portofoliul de abonamente care implica o schimbare completa a beneficiilor pe care acestia urmeaza sa le ofere clientilor, insa in cazul Telekom nu stiu daca va fi vorba despre o schimbare mare sau mica.

Separat de Orange si Telekom, cei de la Vodafone ar trebui sa isi actualizeze portofoliul de abonamente in aceasta toamna, insa despre planurile lor nu stiu nimic deocamdata, desi teoretic ar trebui sa vedem ceva nou din moment ce concurenta face schimbari majore.

Cred ca Orange va fi singurul operator de telefonie mobila care va aduce noutati importante pentru portofoliul de abonamente si este normal avand in vedere ca anul trecut am avut o linie complet noua de abonamente Telekom, cei de la Vodafone ramanand fara o schimbare majora.

Concluzionand, noile abonamente Orange vor fi disponibile de maine in magazinul online, in timp ce Telekom ar putea anunta tot maine actualizarea pentru abonamentele existente cu unele optiuni noi sau ar putea amana lansarea lor pentru o alta data din aceasta saptamana, sau saptamana viitoare.

Articolul precedentIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 13.09.2015
Articolul următorJocuri relaxante pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.