Noile abonamente Orange – ME, Net, Share, Family si Pro

noile abonamente orangeOrange a anuntat astazi noi abonamente pentru clientii care-i folosesc reteaua de telefonie mobila, operatorul pregadint o gama complet noua de oferte cu care incearca sa le ofere clientilor mai mult din ceea ce isi doresc si au nevoie.

La baza noului portofoliu de abonamente ale Orange Romania sta un studiu facut in randul clientilor pentru a afla ce isi doresc acestia de la abonamentele operatorului pe care il folosesc, Orange creandu-si ofertele pentru a veni mult mai eficient in intampinarea nevoilor clientilor.

In aceasta idee, Orange Romania a creat 9 noi tipuri de abonamente care vor fi disponibile incepand din data de 14 septembrie, ele oferind o varietate de beneficii pentru toti cei care vor incheia un contract nou sau vor prelungi unul existent dupa aceasta data.

Orange ME

abonament Orange ME

Orange ME este un abonament creat special pentru clientii care sunt mereu in miscare, el fiind gandit pentru a oferi minute si SMS-uri nelimitate, smartphone-uri gratuite la incheierea abonamentelor si Orange TV GO pentru cei care doresc sa vata televiziune online.

Abonamentele Orange ME vor avea preturi de pornire mai mici de 10 euro, insa Orange TV GO va fi disponibil doar incepand de la cel vandut la 10 euro, iar mai jos aveti listate si smartphone-urile care sunt oferite gratuit in functie de tipul de abonament ales pentru achizitie.

Orange ME

 • Mai multe resurse: minute și SMS-uri nelimitate
 • Smartphone la 0 euro pentru orice abonament
 • Orange TV Go începând de la abonamentul Orange ME 14
 • Noile abonamente vin însoțite și de noile smartphone-uri Orange dedicate tuturor tipurilor de clienți:
  • Orange Klif – smartphone-ul cu cel mai mic preț din oferta Orange, la 0 euro cu cel mai mic abonament prin Buy Back la Orange Me 8
  • Orange Dive 30, smartphone-ul 4G cu cel mai mic preț din ofertă la 0 euro prin Buy Back la Orange Me 14
  • Orange Dive 70, un smartphone 4G cu ecran de 5 inch, la 0 euro prin Buy Back la Orange Me 20

Orange Net

abonament Orange Net

Orange Net este cel de-al doilea abonament din noul portofoliu si el este gandit pentru cei care au nevoie de cele mai bune viteze de navigare pe internet, operatorul oferind cele mai mari viteze 4G impreuna cu optiunile de internet disponibile ina ceste abonamente.

Orange Net are Orange TV Go inclusi, iar daca aveti un smartwatch cu SIM, atunci Orange Net 5 va permite sa folositi internetul pe el fara prea multe probleme, in timp ce Orange Net Duo 18 aduce internet fix si mobil pentru cei interesati.

Orange NET

 • Cel mai rapid internet 4G
 • Lenovo Tab 2 A8-50 4G la 0 euro cu abonamentul Orange Net 15
 • Orange Net Duo 18 vine cu două terminale la 0 euro: Airbox 4G și homegate prin care clienții au internet fix și mobil într-un singur abonament cu 8 GB date mobile și 100 GB date fixe
 • Orange TV Go inclus
 • Orange Net 5 creat special pentru smartwatch-urile echipate cu sim

Orange Share

abonament Orange Share

Orange Share este tipul de abonament perfect pentru cei care au un smartphone si o tableta si doresc sa aiba internet pe ambele printr-un abonament care permite controlarea resurselor in acelasi loc, utilizatorii avand parte si de bonusuri de trafic dupa contractare sa.

Abonamentul Orange Share ofera cu 50% mai mult internet de date cand este conectat cu unul de voce, Orange Me si Orange Net putand fi combinate cu el oricum dorim pentru a obtine cat mai mult trafic de internet pentru toate dispozitivele noastre.

Orange Share

 • Oferă un pachet abundent de internet care poate fi folosit la comun, pe tabletă și smartphone
 • 50% mai mult internet pentru abonamentul de date când îl conectezi cu unul de voce
 • Clienții pot face orice combinație de Orange Me și Orange Net
 • Exemplu Orange Share 29: combinând un Orange Me 14 cu un Orange Net 15, obții 7.2 GB de folosit la comun pe smartphone și tabletă + minute și sms-uri naționale nelimitate + Microsoft Lumia 640 și Lenovo Tab 2 A8-50 la 0 euro

Orange Family

abonament Orange Family

Orange Family, dupa cum ii spune si numele, este un abonament dedicat familiei, el aducand minute si SMS-uri nelimitate, terminale mobile gratuite pentru anumite tipuri de modele si cu pana la 100% mai mult trafic de internet pentru diversii membri ai familiei.

Conform informatiilor celor de la Orange, noul portofoliu de abonamente Orange Family este gandit pentru a oferi cate un tip de abonament dedicat pentru copii, adulti si seniori, fiecare oferta fiind creata in baza obiceiurilor de consum ale utilizatorilor.

In aceasta idee, vorbim despre trafic de date mare pentru cei care sunt mereu plecati de acasa, Acces mobil la Orange TV, echipamente TV pentru acasa, minute si SMS-uri nelimitate si internet 4G de mare viteza la preturi avantajoase.

Orange Family

 • Orange are în portofoliu un abonament pentru fiecare membru al familiei – Orange ME, Oferta junior, Orange senior, Orange young
 • Oferte mai bune pentru familie bazate pe obiceiurile de consum:
  • Pentru familiile cărora le place să-și petreacă serile acasă, Orange oferă reduceri speciale pentru echipament TV, serviciul Orange Fix și abonamentul Home Pack
  • Pentru familiile cărora le place să trăiască viața la viteză maximă, Orange oferă 100% mai mult internet la abonamentul de date
 • Toate abonamentele incluse în Orange family beneficiază de minute și SMS-uri naționale nelimitate
 • Terminale la 0 euro pentru toată familia

Orange Pro

abonament Orange Pro

In final noul portofoliu de abonamente ne aduce la Orange Pro, un abonament creat special pentru micii intreprinzatori care ofera apeluri nationale nelimitate pentru toate planurile tarifare la preturi mult mai avantajoase decat cele oferite momentan de catre operator.

Mai mult decat atat, abonamentul Orange Pro ofera trafic de internet suplimentar in retelele 4G si 4G+, plus mai multe oferte din portofoliul dedicat, astfel ca micii intreprinzatori vor avea parte de beneficii mult mai bune la abonamente pe care le incheie.

Orange Pro

 • Portofoliu pentru micii întreprinzători
 • Apeluri naționale nelimitate pentru toate planurile tarifare
 • Mai multe date 4G și 4G+
 • Mai multe oferte la terminale prin portofoliul dedicat

Toate aceste noi abonamente vor fi disponibile in portofoliul Orange Romania din 14 septembrie si pentru fiecare dintre ele vor exista diverse abonamente secundare cu o varietate de optiuni.

Articolul precedentOrange anunta apelurile Wi-Fi, Wi-Fi Calling
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 11.09.2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.