MeetingDnD imbunatateste radical DoNotDisturb

MeetingDnDMeetingDnD este un nou tweak disponibil in Cydia din cursul noptii trecute, el fiind gandit in ideea de a imbunatati radical functia DoNotDisturb implementata de catre compania Apple in iOS, insa cu foarte multe limitari.

Mai exact, MeetingDnD ne ofera posibilitatea de a interconecta intrarile aplicatiei Calendar cu sistemul DoNotDisturb si de a il activa automat in baza acestora atunci cand avem o intalnire importanta si nu dorim sa fim deranjati de cineva.

Conform dezvoltatorului, pentru fiecare intrare pe care o facem in aplicatia Calendar avem posibilitatea de a seta ca functia DoNotDisturb sa fie automat activata la ora la care incepe acel eveniment, astfel ca nu va mai trebui sa activam separat singuri optiunea.

Do not get disturbed while in meetings or classes – this tweak adds the option to automatically enter Do Not Disturb mode when a calendar event starts, and to automatically exit DnD when the event ends. You can enable this for each calendar event separately; recurring events are also supported. It is possible to set the default value (DnD on or off) for new events in Settings/MeetingDnD, as well as to choose if a scheduled DnD should end during a DnD-enabled calendar event.

Mai mult decat atat, folosind MeetingDn ne putem crea un program predefinit in care sa fie inclusa si functia DoNotDisturb, tweak-ul fiind disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.