Prima Pagina iOS 9 Eroare la instalarea iOS 9 si rezolvarea

Eroare la instalarea iOS 9 si rezolvarea

eroare instalare iOS 9Eroarea la instalarea iOS 9 a aparut imediat dupa lansarea iOS 9 de catre compania Apple, ea spunand urmatoarele : Actualizare software esuata. A survenit o eroare in descarcarea iOS.

Dupa cum probabil va imaginat deja, eroare are la baza faptul ca serverele Apple sunt mult prea congestionate pentru a face fata numarului foarte mare de persoane care incearca sa descarce iOS 9 in momentul de fata si ca voi nu puteti face nimic.

Singura solutie de a instala iOS 9 chiar acum este sa urmati procedura de instalare prin iTunes, asa cum este ea descrisa in articolul in care v-am spus cum instalati iOS 9.

Era normal sa se intample o problema de genul acesta avand in vedere ca milioane sau poate chiar zeci de milioane de oameni incearca sa descarce iOS 9 din serverele Apple.

  • nicole F

    mersi mult de ajutor caci deja prietenul meu mia facut capul dimburi …..iam instalat un profil beta si mia spus canu poate actualiza caci iam facut ceva 😀 acest mesaj al vostru ma scapat de probleme mersi mult

  • Gotti

    😃😃😃 Ce tare, zii Sa se relaxeze :))

  • Pingback: DESCARCA iOS 9 - iPhone, iPad, iPod Touch | iDevice.ro()

  • razvan ionut

    s-a rezolvat mie imi merge si p iPad si pe iPhone 😉