iOS 9 s-a lansat pe iPhone, iPad si iPod Touch

93

iOS 9 lansatiOS 9 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, compania Apple punandu-l in sfarsit la dispozitia utilizatorilor din lumea intreaga dupa 3 luni de asteptare in care a lansat o multitudine de versiuni beta pentru testare.

V-am explicat astazi care sunt NOUTATILE iOS 9 si probabil multi dintre voi s-au lamurit deja in legatura cu ceea ce aduce noua versiune a sistemului de operare pentru noi, insa desigur ca v-am spus si daca merita instalat iOS 9 pentru a face lucrurile mai clare.

iOS 9, desi nu pare la o prima vedere, aduce peste 200 de schimbari pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, compania Apple listand toata lista de noutati in changelog-ul dedicat punerii la dispozitia noastra a actualizarii pentru terminalele ce ruleaza iOS.

UPDATE: iOS 9 final este diferit de versiunea GM.

UPDATE 2: Rezolvare pentru eroarea aparuta la instalarea iOS 9.

iOS 9 a fost lansat pe iPhone, iPad si iPod Touch

Dimineata v-am explicat pe ce iPhone, iPad sau iPod Touch puteti instala iOS 9 si cum faceti instalarea iOS 9 pe ele, insa inainte de toate trebuie sa va uitati cu atentie la pasii pe care trebuie sa ii faceti pentru a pregati instalarea iOS 9 in ideea ca ea sa se faca fara probleme.

In mod normal iOS 9 ar trebui sa apara ca si actualizare pe toate iPhone, iPad sau iPod Touch-urile care nu au jailbreak, insa daca acest lucru nu se intampla, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand notificarea este propagata in toate serverele companiei Apple.

Incepand de anul trecut compania Apple a implementat un sistem de rezervare a descarcarii unei actualizari, astfel ca descarcarea in sine ar putea dura mai mult decat va asteptati, Apple putandu-va cere sa asteptati la o “coada” pentru ca altii sa descarce inaintea voastra iOS 9.

Acestea fiind spuse, daca aveti probleme cu instalarea iOS 9 sau cu diverse functii ale sistemului de operare, va astept intrebarile si comentariile in sectiunea de comentarii a acestui articol.

V-am atasat mai jos si lista intreaga de schimbari pe care a implementat-o Apple in iOS 9.