iOS 9 s-a lansat pe iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9 lansatiOS 9 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, compania Apple punandu-l in sfarsit la dispozitia utilizatorilor din lumea intreaga dupa 3 luni de asteptare in care a lansat o multitudine de versiuni beta pentru testare.

V-am explicat astazi care sunt NOUTATILE iOS 9 si probabil multi dintre voi s-au lamurit deja in legatura cu ceea ce aduce noua versiune a sistemului de operare pentru noi, insa desigur ca v-am spus si daca merita instalat iOS 9 pentru a face lucrurile mai clare.

iOS 9, desi nu pare la o prima vedere, aduce peste 200 de schimbari pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, compania Apple listand toata lista de noutati in changelog-ul dedicat punerii la dispozitia noastra a actualizarii pentru terminalele ce ruleaza iOS.

UPDATE: iOS 9 final este diferit de versiunea GM.

UPDATE 2: Rezolvare pentru eroarea aparuta la instalarea iOS 9.

iOS 9 a fost lansat pe iPhone, iPad si iPod Touch

Dimineata v-am explicat pe ce iPhone, iPad sau iPod Touch puteti instala iOS 9 si cum faceti instalarea iOS 9 pe ele, insa inainte de toate trebuie sa va uitati cu atentie la pasii pe care trebuie sa ii faceti pentru a pregati instalarea iOS 9 in ideea ca ea sa se faca fara probleme.

In mod normal iOS 9 ar trebui sa apara ca si actualizare pe toate iPhone, iPad sau iPod Touch-urile care nu au jailbreak, insa daca acest lucru nu se intampla, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand notificarea este propagata in toate serverele companiei Apple.

Incepand de anul trecut compania Apple a implementat un sistem de rezervare a descarcarii unei actualizari, astfel ca descarcarea in sine ar putea dura mai mult decat va asteptati, Apple putandu-va cere sa asteptati la o “coada” pentru ca altii sa descarce inaintea voastra iOS 9.

Acestea fiind spuse, daca aveti probleme cu instalarea iOS 9 sau cu diverse functii ale sistemului de operare, va astept intrebarile si comentariile in sectiunea de comentarii a acestui articol.

V-am atasat mai jos si lista intreaga de schimbari pe care a implementat-o Apple in iOS 9.

93 COMENTARII

  1. probabil le-au intepenit serverele :))) Cu itunes imi zice ca am de facut update , dar totusi de 10 minute sta pentru 40 mb

  2. Da am observat , totusi mie imi downloadeaza 1.82 gb pe Itunes, si am ios 9 gm instalat , pe telefon imi arata ca am doar 40 mb de downloadat.

  3. Il descarc acum pe iTunes si dureaza in jur de 70min, server-ul este plin dar clar am prins loc la descarcare…astept sa il instalez. tot 1.81Gb are si la mine IOS! Il instalez pe iphone 5S.

  4. pffffff…….in ritmul asta maine pe la pranz o sa termine….ce naiba…. :|||||||||||| am nevoie de telefon…asa ceva…

  5. Lol , mie imi apare ca are 1.2 kb ??? Am iPhone 4S cu 7.1.2 iOS. Daca instaleaza cineva pe iPhone 4S Sa zica cum functioneaza. Multumesc

  6. Cand intru in Settings, imi deschide pe sfert de “pagina” si prima chestie e “wi-fi”, nu frumos cum ar trebui sa fie, adica “search-ul” si Control “Centre” care defapt trebuia “Center”…astea sunt primele chestii care le-am gasit pana acum.

  7. acuma am dat drumul la al 2 lea download iPhone 5, ptr acesta updateul are 1,55GB imi arata ca in 26 de minute e gata.tot prin iTunes.
    o sa fie o seara lunga ?

  8. De curiozitate, cat va arata acuma ca aveti disponibil din memoria telefonului? Inainte de update aveam 11,9 capacity iar acum am 11,8 dupa update. Iphone 6 here.

  9. am instalat si pe un iPhone 5 iOS9 si merge chiar ok, dupa instalare la primele klickuri pe aplicatii parca e sacadat dar dupa aceea merge chiar bine. parca culorile se vad mai vii

  10. Salut,
    Am instalat pe iPhone 5S pe care nu am intampinat probleme pana acum.
    Am instalat IOS9 si pe iPad2 si la prima vedere paraca se misca un pic mai bine decat 8.4.1.

  11. Pe 4S merge si arata superb. Am plecat de la 8.4.1 Felicitari Apple, pentru moment. Am sa instalez si pe cel de-al doilea 4S si pe Ipad 2

  12. Salut Cristian. Merci frumos de informatie pentru 4S. Eu am iPhone 4S cu 7.1.2 si as vrea s atrec pe iOS 9. Te rog revino cu informatii cum este experianta ta pe 4S, baterie, lag etc. Multumesc.