Prima Pagina Facebook Facebook dezvolta un buton dislike

Facebook dezvolta un buton dislike

Facebook buton dislikeFacebook dezvolta un buton dislike dupa ani de zile in care o multitudine de utilizatori au cerut implementarea unei asemenea functii pentru reteaua de socializare, Mark Zuckerberg considerand ca acum este momentul pentru ca el sa isi faca aparitia.

Acum daca va asteptati ca Facebook sa implementeze un buton dislike care sa va permita sa dati un vot negativ oricarui fel de status publicat pe celebra retea de socializare, ei bine va spun sa fiti ceva mai rezervati in ceea ce priveste asteptarile.

Mark Zuckerberg afirma ca acest nou buton dislike va avea rolul de a le permite utilizatorilor sa isi exprime empatia in legatura cu un anumit status pentru care in mod normal nu ar da like, butonul dislike neavand o functie de dezaprobare sau exprimare a unei opinii negative.

People have asked about the ‘dislike’ button for many years, and probably hundreds of people have asked about this, and today is a special day because today is the day that I actually get to say we are working on it, and are very close to shipping a test of it. That doesn’t seem like the kind of community that we want to create: You don’t want to go through the process of sharing some moment that was important to you in your day and have someone ‘downvote’ it.

Zuckerberg afirma ca dezvoltarea acestui buton dislike este extrem de dificila pentru a putea oferi exact sistemul perfect pentru o asemenea functionalitate, insa el sustine ca Facebook va incepe in curand sa testeze nou buton cu utilizatori din lumea intreaga.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare de atitudine a lui Mark Zuckerberg, dar mai important, ce parere aveti despre modul in care va functiona butonul dislike ?

 • roby

  În sfârșit !! de când așteptam așa ceva !! Pe Facebook cred ca un sfert din utilizatori sunt numai proști și etc… poate mai mult de sfert… așa poate o să mai scadă puțin gradul de prostie exsistent !!

 • alexandru20

  Butalexandru20onul de dislike ar trebuii sa aiba aceeasi functionalitate ca si cel de like la orice fel de postare, fie ea status, poza sau stire.

 • alexandru20

  Scuze,greseala de tipar!:)

 • NicKel

  like 🙂

 • Cody

  Mai multe porcării decât lucruri utile în ultima perioadă pe facebook. Poate cu butonul de dislike se mai stompeaza din ele.

 • gruia

  Doamne ajuta!

 • amfetamin

  Credeți ca unul sau una care postează pisici si alte tâmpenii si primește dislike se va opri? Ei na,va posta,eventual va face alte seturi de poze la pisica/mâncare/etc pe principiul “daca asta nu v-a plăcut,poate va plac aceste poze in alte ipostaze”! :-))

 • SempreBarca

  In sfarsit! Doamn Ajuta!

 • Pingback: Facebook va lansa curand noile butoane Like | iDevice.ro()