Facebook dezvolta un buton dislike

Facebook buton dislikeFacebook dezvolta un buton dislike dupa ani de zile in care o multitudine de utilizatori au cerut implementarea unei asemenea functii pentru reteaua de socializare, Mark Zuckerberg considerand ca acum este momentul pentru ca el sa isi faca aparitia.

Acum daca va asteptati ca Facebook sa implementeze un buton dislike care sa va permita sa dati un vot negativ oricarui fel de status publicat pe celebra retea de socializare, ei bine va spun sa fiti ceva mai rezervati in ceea ce priveste asteptarile.

Mark Zuckerberg afirma ca acest nou buton dislike va avea rolul de a le permite utilizatorilor sa isi exprime empatia in legatura cu un anumit status pentru care in mod normal nu ar da like, butonul dislike neavand o functie de dezaprobare sau exprimare a unei opinii negative.

People have asked about the ‘dislike’ button for many years, and probably hundreds of people have asked about this, and today is a special day because today is the day that I actually get to say we are working on it, and are very close to shipping a test of it. That doesn’t seem like the kind of community that we want to create: You don’t want to go through the process of sharing some moment that was important to you in your day and have someone ‘downvote’ it.

Zuckerberg afirma ca dezvoltarea acestui buton dislike este extrem de dificila pentru a putea oferi exact sistemul perfect pentru o asemenea functionalitate, insa el sustine ca Facebook va incepe in curand sa testeze nou buton cu utilizatori din lumea intreaga.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare de atitudine a lui Mark Zuckerberg, dar mai important, ce parere aveti despre modul in care va functiona butonul dislike ?