Facebook lanseaza noile butoane Like

Anuntate cu multe luni in urma, noile butoane Like pentru reteaua de socializare Facebook sunt pregatite pentru a fi oferite lumii intregi de catre celebra retea de socializare, inginerii sai oferindu-ne deja pentru un numar limitat de utilizatori de pe planeta, disponibilitatea urmand a fi extinsa.

Deocamdata cei de la Facebook vor oferi noile butoane Like in SUA, disponibilitatea lor urmand a fi extinsa si in alte zone geografice in viitor, aceste butoane permitand exprimarea unei varietati de stari pe care actualul buton Like nu le poate descrie in momentul de fata.

Desi Facebook activeaza noile butoane Like pentru toata lumea, in cazul terminalelor mobile ele vor fi ascunse sub butonul Like standard care va trebui apasat indelung pentru a le afisa, cei de la Facebook stabilind denumirea de reactii pentru aceste noi emoticoane asociate butonului Like.

Fiecare emoticon selectat va fi afisat in locul unui simplu Like, emoticonul fiind afisat pe terminalele mobile si pe versiunea desktop a website-ului Facebook, astfel ca toata lumea va putea vedea schimbarile, dar numai atunci cand ele vor fi disponibile global.

noi butoane Facebook Like

Partea interesanta este ca Facebook dorea sa implementeze si un emoticon yay, dar a luat decizia de a renunta la el deoarece a considerat ca nu toata lumea va intelege ce reprezinta acesta, asa ca in final vorbim despre o simpla serie de emoticoane foarte interesante.

V-am vorbit acum cateva saptamani despre noile butoane Like ale Facebook, iar in acel articol puteti afla tot ce trebuie sa stiti despre ele, asa ca atunci cand schimbarea va deveni activa in Romania va voi anunta.