De ce nu apare aplicatia News in iOS 9

de ce nu apare aplicatia News iOS 9Daca va intrebati de ce nu apare aplicatia News in iOS 9, ei bine raspunsul este unul foarte simplu : pentru ca traim in Romania. Aplicatia News a fost creata de catre Apple pentru ca anumite publicatii sa poata partaja articolele proprii prin intermediul sau, insa ea este disponibila doar in SUA momentan.

Compania Apple ar intentiona sa ofere aplicatia News si in Marea Britanie incepand cu iOS 9.1, deci din luna noiembrie, insa deocamdata nu se stie cand va fi extinsa disponibilitatea la diverse alte tari din Europa sau alte zone geografice, expansiunea serviciului fiind complicata.

Daca totusi doriti sa incercati aplicatia News in iOS 9, atunci va trebui sa va schimbati regiunea geografica din Romania in SUA si aplicatia va fi automat listata in ecranul principal de aplicatii, dar desigur ca veti pierde toate setarile aferente regiunii pentru Romania.

In momentul de fata aplicatia News este inutila daca nu stiti sa cititi in limba engleza sau daca nu doriti sa aveti regiunea setata pentru o alta zona geografica decat cea in care locuiti, iar aceasta situatie va ramane neschimbata pentru o buna perioada de timp.