iOS 9 – functii noi sunt disponibile in Romania

functii iOS 9 disponibile iPhone si iPadiOS 9 aduce multe noutati, insa din pacate nu toate dintre ele sunt disponibile si in Romania, compania Apple gandindu-si schimbarile in principal pentru tarile in care vinde foarte multe produse, iar Romanai nu se afla printre ele.

Vorbim aici despre noile functii pentru Apple Maps care ofera directionare pentru rute de transport in comun, redirectionari in baza congestiilor din trafic, noi functii de cautare existente pentru Siri, plus multe, multe altele care nu pot fi utilizate in tara noastra.

Avand in vedere ca Romania nu este singura tara in care unele functii ale iOS 9 nu sunt disponibile, compania Apple a creat o pagina speciala in care listeaza tarile in care sunt sau nu disponibile functiile sale importante si va recomand sa o vizitati.

Prin acea pagina puteti descoperi rapid daca o functie asteptata de catre voi este disponibila in Romania sau nu si va puteti convinge daca iOS 9 merita sau nu instalat in terminalele voastre, asa ca va recomand sa o studiati cu foarte mare atentie.