iOS 9 reduce autonomia bateriei pe iPhone si iPad

iOS 9 autonomie baterieiOS 9 reduce autonomia bateriei pe iPhone si iPad, compania Apple facand cateva modificari in versiunea finala a iOS 9 fata de cea GM lansata cu doar o saptamana in urma, iar ele nu sunt chiar atat de benefice.

Din pacate al meu iPhone 6 Plus ajunge sa inregistreze doar aproape 4 ore de utilizare cu o baterie de 3000 mAh “in spate”, in conditiile in care in iOS 8 autonomia era dubla folosind exact aceleasi functii, deci in cazul meu problema este una destul de mare.

Din pacate am observat ca foarte multe alte persoane raporteaza exact acelasi lucru cu iOS 9 si sustin ca autonomia bateriei a fost serios redusa, asta fara a folosi functiile terminalelor in exces, ci in aproximativ aceleasi conditii de utilizare precum in trecut.

Este adevarat ca Apple a implementat functii noi in iOS 9, insa in versiunile beta si GM autonomia era mai buna decat in versiunea finala si ca sa fiu complet sincer, n-as putea sa va spun ce a schimbat compania Apple, dar din pacate schimbarile afecteaza multi oameni.

In general fiecare actualizare majora a iOS aduce probleme cu autonomia bateriei, insa de aceasta data ele nu stau la modul gresit de a percepe lucrurile, din partea utilizatorilor, ci la modificari facute de catre Apple care ne impiedica sa ne folosim terminalele la potentialul lor maxim.

Voi ce experienta ati avut cu autonomia bateriei in iOS 9?