Masina autonoma Apple intra in stadiul final de testare

  
Masina Apple se afla de ceva vreme in proces de dezvoltare, insa cei din Cupertino sunt pregatiti sa faca primele teste publice cu viitorul lor produs, ei intalnindu-se cu autoritatile americane pentru a discuta despre proces.

Cei de la Apple au avut intrevederi cu reprezentanti ai departamentului pentru vehicule din SUA, mai exact cu cei care se ocupa de reglementarea masinilor autonome carepot fi testate pe strazile americane.

Conform ziarului britanic The Guardian, care a obtinut documente oficiale ce confirma intalnirea dintre Apple si autoritati, proiectul masinii Apple a intrat in faza finala de testare ce implica si plimbarile pe drumurile publice.

Apple a discutat deocamdata cu autoritatile americane despre legislatia privind testarea pe drumurile publice a masinilor autonome, iar ea implica oferirea de detalii publice privind produsul testat, lucru pe care Apple cu siguranta nu il va face.

In aceasta idee, ne putem astepta ca masina Apple sa fie testata intr-o locatie privata si abia inaintea lansarii sa ajunga pe drumurile publice, insa acest din urma pas este inca departe de realizare.