Masina Apple va fi lansata in 2019, echipa e triplata

masina Apple 2019Masina Apple va fi lansata pana la sfarsitul anului 2019, compania Apple schimband planurile privind dezvoltarea produsului sau, tripland in acelasi timp si echipa de ingineri care dezvolta masnia in cadrul proiectului Titan.

Mai exact, compania Apple a angajat inca 1200 de ingineri in echipa care dezvolta masina autonoma electrica, echipa fiind efectiv triplata in momentul de fata pentru ca produsul sa fie lansat pe piata in anul 2019 si nu 2020, asa cum se zvonise initial in diverse publicatii.

Masina Apple este in proces de dezvoltare de mai bine de doi ani de zile si Apple a investit sume serioase de bani in producerea sa, angajand o multitudine de ingineri ai unor producatori de masini cu renume precum: BMW, Tesla, Mercedes-Benz, Daimler, Volkswagen si nu numai.

Saptamana trecuta v-am spus ca Apple s-a intalnit cu autoritatile americane pentru a discuta despre testarea publica a masinii sale autonome, iar discutiile au venit cel mai probabil dupa ce echipa a fost triplata in vederea lansarii mai rapide a masinii pe pietele globale.

Apple Inc. is accelerating efforts to build an electric car, designating it internally as a “committed project” and setting a target ship date for 2019, according to people familiar with the matter. The go-ahead came after the company spent more than a year investigating the feasibility of an Apple-branded car, including meetings with two groups of government officials in California.

Apple a creat o companie subsidiara numita SixtyEight care dezvolta masina sa autonoma si electrica, ea avand sediul in Sunnyvale, California, cei peste 1800 de angajati care lucreaza pentru ea avand un termen destul de dificil de atins, avand in vedere complexitatea masinii.

Partea interesanta a acestui proiect este ca desi Apple intentioneaza sa lanseze o masina electrica si autonoma, partea a doua ar putea fi rezervata pentru un al doilea model, sistemul care conduce singur masina fiind deocamdata departe de a fi pregatit pentru lansare publica.

Aceste afiind spuse, Apple vrea ca in 2019 sa lanseze o masina electrica, asa ca ramane de vazut daca va reusi.

10 COMENTARII

  1. Apple iCar S si iCar S Plus, cu parbrize de 55 inch si respectiv 65 inch, parbriz digitalizat, clima BEZONICA , motor facut din 700 de cai, capacitatea de a se transforma in iPlane , si de asemenea in iSubmarinne