Apple Music Festival si chinul utilizatorilor

Apple Music streamingV-am spus ieri ca Apple a dat startul Apple Music Festival in Londra si ca transmite in direct concertele celor mai importanti artisti care sunt prezenti acolo, insa cei care au dorit sa le urmareasca de pe iPhone sau iPod Touch-uri au realizar rapid ca totul este doar o gluma proasta.

In imaginea alaturata puteti vedea cum transmitea compania Apple concertele Apple Music Festival din Londra, aplicatia Muzica a iOS 9 nefiind capabila sa afiseze stream-urile video in format landscape, astfel ca utilizatorii erau obligati sa vada totul intr-un chenar mic in portrait mode.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca oamenii din cadrul Apple care s-au gandit sa retea Apple Music Festival in Londra in aplicatia Muzica fara a oferi optiunea de a vizualiza stream-urile in landscape mode ar trebui sa fie intrebati daca stiu intr-adevar ceea ce fac in acolo.

Adevarul este ca e stupid sa ai un ecran de 5.5 inch pe iPhone 6 Plus si sa fii obligat sa vezi un stream video Apple intr-un chenar in mijlocul ecranului, insa ce poti face cand angajatii Apple sunt irationali si nu se gandesc la experienta foarte proasta pe care o ofera utilizatorilor ?

Daca va place sa va chinuiti urmarind Apple Music Festival in Londra, atunci in fiecare seara incepand cu ora 23:00 o puteti face.