iOS 9 – functia importanta pentru Lost Mode

iOS 9 Lost Mode Low Power ModeiOS 9 aduce o functie foarte importanta pentru sistemul Lost Mode, iar ea ar putea face diferenta dintre gasirea sau pierderea completa a terminalului vostru in momentul in care il pierdeti sau este furat de vreun hot mai mult sau mai putin inspirat si experimentat in ceea ce face.

Pentru cei dintre voi care nu stiu, Lost Mode este un sistem oferit de catre Apple prin Find My iPhone, el permitandu-ne sa blocam complet un iPhone, iPad sau iPod Touch cu afisarea unui mesaj ce ii spune persoanei care il are in posesie cum sa ne gaseasca pentru a-l returna.

Practic Lost Mode face un iDevice inutil pentru oricine, restore-ul fiind imposibil fara parola Apple ID-ului cu care a fost activat Find My iPhone si acest modul, iar in iOS 9 compania Apple a implementat o alta functie foarte importanta care il face cu mult mai util.

Mai exact, compania Apple a modificat functionalitatea Lost Mode, astfel ca activarea acestuia prin Find My iPhone va activa automat si sistemul Low Power Mode, Mod Consum Redus, astfel ca bateria terminalelor noastre va fi prelungita cu minim o ora pentru a prelungi perioada in care putem recupera terminalul.

Aceasta modificare a functionalitatii Lost Mode nu are vreo setare prin care sa poata fi blocata activarea automata a Low Power Mode, insa oare de ce ar dori cineva sa faca acest lucru din moment ce vorbim despre o prelungire a autonomiei bateriei pentru o descoperire mai usoare ?

Acestea fiind spuse, compania Apple a facut o schimbare foarte buna pentru Find My iPhone si Lost Mode in iOS 9 si probabil in urmatoarea perioada vom descoperi si alte secrete care ne-ar putea fi de foarte mare ajutor in utilizarea zilnica a iDevice-urilor.