Cum vad Apple Music Festival pe iPhone si iPad

Apple Music Festival LondraApple Music Festival va incepe in cursul acestei seri in Londra, iar compania Apple va transmite in direct toate concertele pe care unii dintre cei mai faimosi artisti de pe planeta urmeaza sa le sustina in fata zecilor de mii de persoane prezente in capitala Angliei.

Ellie Goulding, Pharell, Andra Day, Leon Bridges, The Chemical Brothers sau Florence + The Machine sunt doar cativa dintre artistii care vor sustine concerte in Londra incepand de astazi si pana la sfarsitul lunii, astfel ca veti avea cu siguranta ce sa urmariti daca sunteti interesati.

Pentru ca vorbim despre un festival Apple Music, compania Apple va transmite toate concertele in direct prin intermediul Apple Music, astfel ca le veti putea urmari pe iPhone, iPad sau iPod Touch direct din aplicatia Muzica, cel mai probabil, cei din Cupertino neavand alta aplicatie creata.

Urmand acest link veti putea afla toate detaliile concertelor care vor incepe la Londra la ora 23:00 in aceasta seara, tot acolo existand detalii despre ora la care va avea loc fiecare concert in parte, detalii despre artisti fiind deasemenea oferite.

Apple Music Festival este cel mai mare festival de muzica anual organizat de catre compania Apple, el fiind cunoscut in trecut sub denumirea iTunes Music Festival.