Prima Pagina Apple Apple TV 4 – prezentare detaliata (Video)

Apple TV 4 – prezentare detaliata (Video)

Apple TV 4 prezentare detaliataApple TV 4 apare in aceasta seara intr-o prezentare detaliata desi oficial noul produs al celor de la Apple este inca departe de a fi vandut oficial in magazinele din lumea intreaga, unii dezvoltatori avand norocul de a fi alesi pentru a primi o unitate in vederea dezvoltarii de aplicatii pentru el.

In clipul video de mai jos veti vedea un Apple TV 4 prezentat “pe toate partile” impreuna cu noua telecomanda Siri si functiile pe care compania Apple le-a implementat in tvOS pentru el,a stfel ca veti sti exact ceea ce urmeaza sa primit in momentul in care il veti cumpara.

Desi Apple TV 4 se anunta a fi un produs foarte interesant, din pacate telecomanda Siri nu este vanduta in toate tarile in care noul dispozitiv va fi disponibil, ci doar in cele in care asistentul personal al celor de la Apple este activ, asa ca nu va asteptati sa o primiti in acelasi format, ci fara butonul Siri.

Acestea fiind spuse, va las sa va bucurati de prezentarea Apple TV 4.

 • Srb Srb

  in RO, butonul Siri va fi buton Search, acuma sa vedem daca reusim cumva sa facem sa functioneze netflix,hulu. Nu stiu daca in RO avem dreptul de a inchiria sau cumpara din itunes filme sau seriale?
  Din ce am inteles, se poate inca face stream video/audio/photos din orice mac,banuiesc ca poti avea toata libraria audio fie ea piratata sau nu, sa folosesti orice casti/difuzoare prin bluetooth etc

 • @Srb Srb: Cu VPN teoretic poti vedea orice.

 • Srb Srb

  Ce VPN recomanzi in caz ca folosesti..

 • Srb Srb

  Oricum prin app store deja cam poti avea orice film de pe torente pe Tv prin VLC,din ce am inteles vor lansa versiunea Vlc pt TVos. Deci asta sa zic ar mai fi un plus in RO-app store care sper sa mearga cam cum este si cel de pe iOS

 • Pingback: Apple TV 4 a fost dezasamblat, iata ce ascunde | iDevice.ro()

 • Pingback: Apple pedepseste iFixIt pentru dezasamblarea Apple TV 4 | iDevice.ro()