Prima Pagina iPhone 6S Plus Bateria iPhone 6S Plus are 2750 mAh

Bateria iPhone 6S Plus are 2750 mAh

baterie iPhone 6S Plus 2750 mAhBateria iPhone 6S Plus are 2750 mAh si este cu 165 mAh mai mica decat cea de 2915 mAh implementata de catre compania Apple in iPhone 6 Plus, iar astazi avem confirmarea vizuala a cestei modificari facute de catre cei din Cupertino, spre nemultumirea multora.

Acum doua saptamani ni s-a confirmat faptul ca iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, cu 85 mAh mai mica decat cea folosita in iPhone 6, asa ca era normal ca si iPhone 6S Plus sa aiba o baterie mai mica, modulul 3D Touch fortand Apple sa foloseasca baterii de capacitate mai mica.

Am aflat de acum cateva luni ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au baterii mai mici decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar conferinta pentru prezentarea lor nu a facut altceva decat sa confirme temerile unora, asta desi cei din Cupertino au incercat sa ne linisteasca la inceputul lunii.

Bateria iPhone 6S Plus are 2750 mAh

Apple a afirmat ca autonomia bateriei iPhone 6S si iPhone 6S Plus este identica cu cea a iPhone 6 si iPhone 6 Plus in ciuda capacitatii mai mici a primelor, mentinerea autonomiei fiind posibila multumita noului chip A9 care adminsitreaza mai eficient energia, dar si a noului co-procesor de miscare M9.

Conform celor de la Apple, iPhone 6S Plus cu bateria de 2750 mAh ar trebui sa functioneze pentru o perioada de timp la fel de lunga precum iPhone 6 Plus, insa cred ca multi vor observa cu dezamagire ca aceasta promisiune nu va fi indeplinita de catre iOS 9.

M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca iPhone 6 Plus are o baterie de 2915 mAh si m-am bucurat de autonomia pe care mi-a oferit-o el pana acum, insa iPhone 6S Plus nu va fi capabil sa ofere acelasi lucru cu bateria sa de 2750 mAh si trebuie sa fiti constienti de acest lucru.

Voi ce parere aveti despre noua baterie de capacitate mai mica ?

 • Daniel

  Părerea mea este că Apple mulge vaca.

 • Mihai

  Cu bateria spusa de tine 29750 :)) va tine ca un nokia de pe vremuri, scuze, o greseala minora, dar am ras.

 • amfetamin

  O sa apăra teste comparative cu bateria,abia atunci putem sa tragem concluzii,pana atunci vedem. Poate vom avea o surpriza,cine știe. Si ar trebui testate ambele cu baterii noi,nu un 6 plus de un an de zile cu vreo 300-400 cicluri de încărcare cu un 6S plus nou-nouț. Ambele sa aibe maxim 5-10 cicluri de încărcare/descărcare. De abia aștept aceste teste,in urma lor voi decide între 6 plus si 6S plus.

 • amfetamin

  Bateria lui 6S e cu 95 mah mai mică ca a lui 6,nu cu 85 zaone(1810 vs 1715 mah).

 • Pingback: Autonomia bateriei iPhone 6S Plus - 50% crestere fara de iPhone 6 Plus | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6S si iPhone 6S Plus review | iDevice.ro()